Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Varberg

Är du fastighetsägare eller förvaltare i Varbergsområdet? Vi på Veteranpoolen i Varberg kan hjälpa till med allt slags underhåll av fastigheter.

Vi har ett flertal duktiga veteraner som under ett långt arbetsliv samlat på sig kompetens och erfarenheter. Några har arbetat inom fastighetsskötsel och andra inom närliggande yrken. Alla har de stor erfarenhet av de uppgifter som ingår i fastighetsskötsel. På Veteranpoolen har vi redan flera års erfarenhet av att hjälpa bland annat fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med deras löpande behov. Vi kan även ställa upp vid semestertider, akuta situationer eller vid renoveringar.

Här har du några exempel på den service vi kan erbjuda i Varberg:

  • Trädgårdsskötsel
  • Skotta snö
  • Rensa rabatter
  • Lampbyten både inom- och utomhus
  • Städning av soprum och allmänna utrymmen
  • Städning i trapphusen
Det är bara att kontakta oss på Veteranpoolen i Varberg för fastighetstjänster:
  • Fyll i kontaktformuläret här på sidan eller ring vårt lokalkontor i Varberg på 0340-806 07. Vi har öppet vardagar mellan 09:00-17:00. Eller skicka e-post till oss på varberg@veteranpoolen.se. Låt oss veta vad du behöver hjälp med och hur ofta.
  • Vi matchar dina behov med en lämplig resurs i vår i pool.

Om det gäller ett återkommande uppdrag arrangerar vi så att det blir samma person som kommer varje gång, så du kan känna dig säker på att uppdraget alltid utförs som du är van. Om det skulle vara så att veteranen blir sjuk ser vi till att det kommer en ersättare med kort varsel.

Alla arbetar på sina egna villkor hos Veteranpoolen i Varberg. Våra veteraner väljer själva vilka uppdrag de vill ta. Vår personal är pensionärer, antingen genom avtal eller ålder, men de har fortfarande mycket kvar att ge. De har alla långa yrkesverksamma liv bakom sig och du kan vara säker på att du får kunnig hjälp med din fastighetsservice.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Varberg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN