Barnvakt i Varberg

Bor du i Varberg och behöver hjälp med barnpassning? Då kan vi på Veteranpoolen ställa upp. Veteranpoolen i Varberg har tillgång till erfarna barnvakter som är beredda att ställa upp i alla situationer. Det kan betyda att du kan få hjälp av en förtroendeingivande och pålitlig barnvakt när du eller ni har ett engagemang utanför hemmet på kvällstid eller att du behöver någon som regelbundet hämtar barnen på dagis, fritids eller skolan.

Våra veteraner har gedigen erfarenhet av att passa barn. Några har jobbat som pedagoger, andra har erfarenhet av egna barn och barnbarn. De blir till ett extra vuxenstöd, som en farmor eller mormor, som finns till hands när det behövs som mest. Våra barnvakter stödjer dig i din vardag så att du slipper oroa dig för att få din planering att gå ihop.

Barnvaktshjälp i Varberg:

  • Hämta dina barn på dagis eller skola
  • Laga mat
  • Hjälpa till vid läxläsningen
  • Vara närvarande vid sena kvällar, om du är upptagen utanför hemmet
  • Lämna eller hämta vid fritidsaktiviteter

Kontakta oss när du vill ha hjälp med barnvakt:

  • Du kan fylla i kontaktformuläret här på sidan eller ringa vårt lokalkontor i Varberg på 0340-806 07. Det går också bra att skicka e-post till oss på varberg@veteranpoolen.se.
  • Vi behöver veta hur många barn det är som ska passas, hur gamla de är och vad de är intresserade av. Utifrån denna information hittar vi de i vår pool som bäst överensstämmer med dina önskemål.

Framförallt är det viktigt att ni trivs med varandra. Du och barnen träffar först en eller flera veteraner innan ni bestämmer er. Om det är ett uppdrag som upprepas gör vi vårt bästa för att det alltid är samma person som återkommer som barnvakt.

Vår personal är verkliga veteraner som arbetar på sina egna villkor och de väljer själva vilka uppdrag dom vill ta. De är alla hel- eller deltidspensionärer och har en gedigen bas av erfarenhet och kompetens som de nu delar med sig av. De uppskattar att känna att deras kompetens och erfarenhet är både efterfrågad och uppskattad.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Varberg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN