Fönsterputs i Varberg

Bor du i Varberg och behöver hjälp med att putsa dina fönster? Då kan du vända dig till oss på Veteranpoolen. Via oss kan du anlita duktiga veteraner som hjälper dig göra dina fönster skinande rena. Våra veteraner har för det mesta inte en bakgrund som professionella fönsterputsare, men däremot har de en lång erfarenhet av fönsterputsning och de vet hur arbetet ska utföras.

Vanligtvis använder vi oss av befintlig utrustning och de rengöringsmedel som du ställer till förfogande. Skulle det vara någonting som saknas så kan vi hjälpa dig med inköp. Hos oss kan du också hyra utrustning.

Om du har möjlighet kan du ta bort krukor, prydnadsföremål och gardiner från fönstren. Arbetet går då lite fortare. Annars gör vi det gärna när vi kommer hem till dig.

Så här gör du när du vill anlita Veteranpoolen i Varberg:

  • Fyll i kontaktformuläret eller ring vårt lokalkontor i Varberg på 0340-806 07. Vi har öppet vardagar mellan 09:00-17:00. Du kan även maila oss på varberg@veteranpoolen.se. När du mailar eller använder kontaktformuläret återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  • Beskriv vad det är du vill ha hjälp med. Vi kommer att ställa några frågor, bland annat hur många fönster du behöver få putsade, om fönstren är vändbara och hur många glas de har. Berätta också om vilken utrustning du har hemma. Saknar du viktiga städmaterial kan vi ge dig tips om vad som behöver inhandlas.

Tala om hur pass tillgängliga fönstren är. Går fönstren inte att nå från en trappstege kan en byggställning vara nödvändig. Är du tveksam, rådfråga oss.

De som jobbar för Veteranpoolen är alla kompetenta och erfarna yrkesmänniskor med lång livserfarenhet. De är numera pensionärer antingen genom avtal eller ålder men har valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. När du anlitar en av våra fönsterputsare får du alltså kompetent och engagerad hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Varberg
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN