Städning i Varberg

Behöver du hjälp med städningen hemma i Varberg? Då är det bara att kontakta oss på Veteranpoolen i Varberg. Vi har många veteraner som har livslång erfarenhet av städning. Med erfarenhet och många husmorstips i bagaget kan de städa skinande rent hemma hos dig. Vid löpande uppdrag försöker vi också se till att samma person kommer hem till dig varje gång om du är nöjd. På så sätt kan du känna dig trygg och säker på att det alltid blir rent och snyggt. Städtjänsten kan naturligtvis anpassas efter dina personliga behov.

Följande ingår normalt i Veteranpoolens städtjänst:

  • Golv och mattor dammsugs
  • Golv moppas
  • Speglar putsas
  • Papperskorgar töms
  • Möbler, lampor och hyllor dammtorkas
  • Köksskåp och vitvaror torkas av
  • Badkar/dusch, toalett, kranar och handfat rengörs

Det går naturligtvis också bra att beställa fönsterputs från oss. Det är en separat tjänst som du enkelt beställer samtidigt som du kontaktar oss om städningen.

Storstädning

Du kan också boka storstädning vid enstaka tillfällen av oss. Som till exempel inför jul och andra högtider. Eller bara när du själv inte orkar eller hinner med.

Det är enkelt  att anlita Veteranpoolen i Varberg för att få städhjälp:

  • Fyll i formuläret här bredvid, ring oss vardagar mellan 09:00-17:00 på 0340-806 07 eller skicka e-post till oss på varberg@veteranpoolen.se.
  • Tala bara om hur stor din bostad är och hur ofta samt när du behöver städhjälp.

Vi matchar sedan dina önskemål med en lämplig veteran i vår pool. Vi kan också hjälpa till med råd inför inköp av städutrustning om det skulle behövas. Låt oss veta vilka redskap och rengöringsmedel du har hemma när du kontaktar oss. Viktigt är till exempel att ha en fungerande dammsugare.

Det är inte alltid lätt att bedöma hur lång tid som behövs till en städning, så räkna med att första gången tar lite mer tid i anspråk. Efter första insatsen går det bättre att planera de följande insatserna.

Varbergs veteraner arbetar för att de fortfarande kan och har lust, inte för att dom är tvungna. De är pensionärer som fortfarande har mycket att ge. De väljer själva hur och när de arbetar vilket medför att du alltid får kvalificerad och engagerad hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Varberg
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN