Hemservice i Varberg

Har du äldre anhöriga i Varberg som behöver hjälp i hemmet? Då kan vi hjälpa till.
Det är ett stort ansvar och ibland tungt att ta hand om släktingar eller andra närstående som blir äldre och har behov av hjälp i vardagen. Särskilt jobbigt blir det om du inte bor på samma ort. För att undvika att du ska behöva gå ner i arbetstid eller till och med säga upp dig för att ta hand om din familjemedlem har Veteranpoolen i Varberg skapat tjänsten ”äldre hjälper äldre”.

Vad betyder detta för dig?

  • Antingen fyller du i kontaktformuläret till höger eller så ringer du vårt lokalkontor i Varberg på 0340-806 07. Vi har öppet vardagar mellan 09:00-17:00. Det går också bra att skicka e-post till oss på varberg@veteranpoolen.se.
  • Berätta för oss vilka behov du och din familjemedlem har.
  • Vi letar fram de resurser som motsvarar dina behov. Vi tar speciellt hänsyn till gemensamma intressen.
  • Vi ordnar ett möte där ni får träffa en eller flera personer från vår pool innan ni bestämmer er. För oss är det viktigt att det känns rätt för alla inblandade.

Alla som jobbar hos oss kan alltid legitimera sig med ID-kort som vi utfärdar. Det är också samma person som återkommer vid varje arbetsinsats. Det är för att ni ska känna er trygga med tjänsten. Ni avgör själva hur mycket tid uppdraget ska ta i anspråk men det är vår rekommendation att varje arbetsinsats varar i minst en timme varje gång.

Ett lyckat koncept

Från och med starten av den här tjänsten 2007 har vårt ”äldre hjälper äldre”-koncept varit en succé. Främst beror det på att vi har haft stor förståelse för att hjälp i hemmet är av enorm betydelse när man kommit upp i åren. Personalen i Veteranpoolen har lång livserfarenhet som är en god grund för gemenskap och ett ömsesidigt socialt utbyte med din familjemedlem. Vi vet att det är viktigt att vara flexibel och vi lyssnar till dig som kund. Vi låter dig bestämma vad det är du vill ha. Med vår hjälp slipper du bekymra dig över vardagsbestyren och kan istället ägna din tid åt kvalitetstid med din familjemedlem. Vår veteran tar hand om läkarbesöken, vardagspromenaderna och lagar lunchen. Du behöver inte längre vara oroa dig när du vet att din familjemedlem får hjälp. Våra veteraner tar sig tid att hjälpa och rusar inte genast iväg till andra jobb. Vi finns där för er.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Varberg
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN