Trädbeskärning i Varberg

Om du är i behov av att beskära träden i Varberg med omnejd kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig. Våra veteraner har jobbat med detta i många år och har även erfarenhet av andra trädgårdsarbeten. De kan mycket om träd och hur man får dem att leva länge och få fina frukter varje år.

JAS – för friskare och starkare träd

Det är viktigt att beskära träden rätt och vi använder oss därför av JAS-metoden. Den går ut på att man endast beskär träden när de tål det som mest, vilket inträffar efter sommaren. Då kan träden ta mer stryk, men samtidigt hålla sig fina inför vintervilan och kommande säsong. Under arbetets gång kollar vi också om träden är i behov av extra behandling för att förhindra att skadedjur tar kål på dem.

Vi hjälper gärna till med att frakta bort det avfall som blivit kvar efter vårt arbete. Bra att veta är dock att detta inte innefattas av RUT-avdraget. Behöver dina träd någon typ av extrabehandling kan vi även utföra det.

Boka våra veteraner för trädbeskärning i Varberg så här:

När du vill kontakta oss går du in på vår webbsida där du smidigt kan skicka oss en intresseanmälan. Föredrar du att ringa kan du göra det direkt till vårt lokala kontor.

Förklara oss vad du vill att vi ska hjälpa dig med. Vilken trädsort ska beskäras? Hur många? När vi vet detta kan vi enklare hitta rätt veteran för arbetet. Veteranen kontaktar sedan dig så att ni tillsammans kan bestämma när det passar bäst. Nämn gärna om du har egna verktyg som vi kan använda.

Det viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda med vårt utförda arbete samt med priset. Du kan därför alltid använda dig av RUT-avdrag när vi beskär dina träd. Tjänsten är nämligen numera RUT-berättigad. Tveka därför inte på att anlita våra veteraner nästa gång dina träd behöver snyggas till. Vi hjälper dig gärna! Tala om redan vid bokning att du vill göra avdrag så sköter vi det åt dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Varberg
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN