Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Västervik

En ren och fin trappuppgång. Ett prydligt och välkomnande kontor. En fastighet där boende, medarbetare och besökare trivs. Det gör så mycket. Allt detta tack vare en vänlig, kompetent och ihärdig veteran som du känner igen. Dennes kompetens skapar mervärde för dig, genom att ordna allt som din fastighet behöver utan att du så mycket som lyfter ett finger.

Veteranpoolen i Västervik hjälper dig med löpande fastighetsskötsel och fastighetsservice, men även med punktinsatser som du inte hinner med eller känner dig osäker på. Lång erfarenhet och arbetstider på egna villkor låter veteranerna utföra ett arbete som lever upp till höga förväntningar.

Förskönar Västervik med flexibel fastighetsskötsel

Ingen dag är den andra lik när det kommer till fastighetsskötsel och fastighetsservice. Oavsett om du behöver hjälp med att sköta trädgårdens rabatter och gräsklippning, att byta lampor, skotta snö, städning eller något helt annat kan rätt veteran möta dina önskemål. God rutin hjälper dem att uppmärksamma behov och åtgärda problem i tid, så att huset alltid hålls i ett utmärkt skick och driften kan flyta på.

Fastighetsservice åt Västerviks företag och BRF:er

Vi hjälper företagare som har lokaler och även bostadsrättsföreningar. Vid löpande fastighetsservice kan vi ordna ett schema med uppgifter som ska utföras med jämna mellanrum. Veteranpoolen kan även rycka in vid behov när du renoverar eller bygger om. Tveka aldrig att ta kontakt, oftast kan vi hitta en lösning på din situation.

Hör av dig till kontoret i Västervik för att fråga om fastighetsskötsel och fastighetsservice! Berätta gärna vad du vill ha hjälp med i kontaktformuläret, så ser vi till att hitta en passande veteran. Tillsammans diskuterar ni sedan detaljer kring arbetet. Om uppdraget är återkommande dyker samma veteran upp varje gång. På så sätt blir arbetet effektivare och du får ett välbekant ansikte att hälsa på i trappuppgången.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västervik
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN