Flyttstädning i Västervik

Veteranpoolen Västervik hjälper dig gärna när det är dags att byta bostad! Flyttstädning är ett tungt arbete, som ofta tar längre tid än man tror. Men med hjälp från oss går det lekande lätt, och du kan lägga tid och energi på ditt nya boende istället! Tack vare RUT-avdraget blir vår flyttstäd i Västervik också prisvärd. Låt våra erfarna veteraner hjälpa dig!

Flyttstädning i Västervik – så går det till:

Hus, fritidshus eller lägenhet? Stort eller litet? Sekelskiftesvilla eller nybygge? Alla bostäder har sina egna förutsättningar. Vi anpassar vår flyttstäd i Västervik efter de förutsättningar som finns, och självklart i enighet med dina önskemål. Vi vill gärna avsluta arbetet med en gemensam besiktning. Då går vi igenom rum för rum tillsammans, så att du har möjlighet att kontrollera och godkänna flyttstädningen.

Att boka flyttstädning i Västervik är enkelt – gör såhär!

Du bokar flyttstädning i tre enkla steg:

 1. Kontakta oss, du kan ringa på 0490-56 17 17, maila till vastervik@veteranpoolen.se, eller allra enklast göra en intresseanmälan här på hemsidan!
 2. Vi återkopplar inom kort och går igenom det arbete som ska göras. Vi gör även en tidsuppskattning. Känns allt bra beslutar vi om lämplig dag för att utföra flyttstädningen.
 3. På flyttstädningsdagen kör vi igång! När arbetet är klart får du besikta bostaden. Har du någon anmärkning åtgärdar vi detta innan vi lämnar bostaden. På din faktura är RUT-avdraget redan gjort. Snabbt, effektivt och enkelt.

Täcks flyttstäd av RUT?

Ja, flyttstädning omfattas av RUT-avdraget. Det innebär att du får en skattereduktion och att du kan dra av 50% av arbetskostnaden när du köper in tjänsten. När du får din faktura har RUT-avdraget redan gjorts. Även andra smarta flyttjänster omfattas av RUT, till exempel möbelmontering, flytt av bohag mellan bostäder, sätta upp gardiner och tavlor i samband med flytt,  fönsterputsning med mera. Veteranpoolen Västervik kan hjälpa dig med de flesta av dessa tjänster, så tveka inte att fråga oss! Du kan läsa mer om vilka tjänster som medför RUT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Det finns ett antal villkor som behöver uppfyllas för att du ska ha rätt till RUT-avdrag. Bland annat:

 • Behöver du vara 18 år gammal vid beskattningsårets utgång
 • Du, eller din förälder, ska använda bostaden. Även fritidshus, andelslägenhet eller en stuga som du äger eller hyr för kortare eller längre tid räknas som bostad. Du behöver inte äga bostaden som du bor i för att ha rätt till rutavdrag.
 • Behöver du betala tillräckligt med skatt för att kunna få dra av för rutarbete.
 • Behöver du ha RUT-avdrag kvar att utnyttja. ROT-avdraget och RUT-avdraget räknas ihop och får sammanlagt uppgå till max 75 000 kronor per person och år.

 

På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om hur RUT-avdraget fungerar. Klicka här för att komma till Skatteverkets RUT-information.

 

Förberedelser inför flyttstäd

Det finns några saker som är bra att tänka på innan det är dags att utföra själva flytten. Då kan vi arbeta snabbare, vilket innebär att kostnaden för dig blir lägre.

 1. Om du har möjlighet, avfrosta frysen. Dra gärna fram både frys, kyl och spis, så att vi kan komma åt och jobba snabbt.
 2. Vi sätter igång när ditt hem är tömt på lösöre. Kolla gärna igenom alla utrymmen en extra gång, så att det alla saker är borttagna.
 3. På badkar (om du har ett sådant) underlättar det om du tar bort fronten. Kolla gärna så att golvbrunnar går att öppna och komma åt att rengöra.
 4. Fönsterputs ingår generellt vid flyttstäd, men kan även bokas separat. Klicka här för att läsa mer om fönsterputs. Många av våra kunder som bor i villa bokar även hjälp med trädgårdsarbete, måleri och snickeri inför fotografering och visning, för att få de bästa förutsättningarna vid en budgivning.

 

Veteranpoolen Västervik servar även:

 • Gamleby
 • Hultsfred
 • Överum
 • Valdemarsvik
 • Vimmerby

 

Varmt välkommen

Veteranpoolen VästervikLysingsvägen 18593 53, Västervik

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västervik
Flyttstädning Flyttstädning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN