Fönsterputs i Västervik

En dag lyfter du blicken för att titta ut genom fönstret och ser för första gången hur smutsig rutan har blivit. Troligen undrar du hur länge det har sett ut så utan att du har lagt märke till det. Troligen vill du ha det åtgärdat snabbt, säkert och med finess. Vad kan då vara en bättre lösning än att låta en metodisk veteran sköta arbetet? Oavsett om det gäller en arbetsplats eller ditt hem blir uppfräschningen av fönstren ett rent nöje. Kanske mest eftersom du inte behöver lyfta ett finger.

Hur många fönster ska vi putsa?

Vi kan ordna det mesta, så hjälp oss veta vad som behövs genom att beskriva uppdraget när du hör av dig till oss. Skriv i kontaktformuläret hur många fönster det gäller, hur stora de är, om det är två- eller treglasfönster och om de är vändbara. Med den informationen är det enkelt för oss att hjälpa dig komma i kontakt med rätt veteran. Därefter diskuterar ni detaljerna och vilken utrustning som krävs tillsammans.

Inför fönsterputsning i Västervik

I de flesta fall används utrustning och rengöringsmedel som du har hemma, men om du behöver rådgivning kring vad du ska köpa är det fritt fram att fråga oss. Om mer avancerad utrustning behövs kan vi hyra ut den, det är bara att fråga. Av säkerhetsskäl är det viktigt att fönster som sitter högt upp kan nås med en klassisk trappstege.

Veteranens arbete går snabbare om du flyttar undan föremål från fönsterbrädan redan innan vi är på plats. Men om det inte hinns med kan veteranen hjälpa dig även med detta. Hör av dig till oss och låt en pigg avtals- eller ålderspensionär lyfta utseendet på dina fönster! Du får garanterat motiverad och noggrann hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västervik
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN