Trädbeskärning i Västervik

När träden ser ut som skatbon är det dags att be om professionell hjälp för att snygga till deras kronor. Med omsorg för träden och dina önskemål i fokus trimmar våra veteraner stora och små grenar för bästa slutresultat. Med mer avskalad kostym mår träden bättre och växer på rätt sätt. Fruktträd kan dessutom bära större mängder frisk frukt.

Veteraner i Västervik beskär dina träd

Hos Veteranpoolen finns både avtals- och ålderspensionärer som har ett stort intresse för träd och trädgård. Vissa av dem har beskurit åtskilliga träd i sin egen trädgård, medan andra har utövat professionell trädbeskärning på avancerad nivå. Samtliga utför ett arbete av hög kvalitet, och vi är måna om att anpassa kompetensnivå och andra förutsättningar efter ditt uppdrag.

För trädens bästa använder vi den så kallade JAS-metoden för att trädbeskärning. Det innebär att vi beskär på sensommaren och ibland in på början av hösten. På så sätt kan träden återhämta sig i rask takt, för att vara redo att växa och bära frukt igen till nästa säsong.

Bra att tänka på inför trädbeskärning

  • Nämn att du är intresserad av RUT-avdrag så tidigt som möjligt
  • Du kan inte få RUT-avdrag på tilläggstjänster
  • Nämn ifall veteranen ska ta med sig egen utrustning
  • Vi beskär på sensommar och tidig höst

Du vet väll att du kan få RUT-avdrag på trädbeskärning? Kom ihåg att informera oss så tidigt som möjligt om att du är intresserad av avdraget, gärna redan i kontaktformuläret. Utöver själva trädbeskärningen erbjuder vi tilläggstjänster, som att köra bort avfallet. Ha i åtanke att tilläggstjänsterna inte faller under RUT-avdraget.

Hör av dig till oss med hjälp av kontaktformuläret här intill! Fyll i så mycket som möjligt om vad du vill ha utfört. Till exempel hur många träd som du vill beskära och om du har några särskilda önskemål.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Västervik
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN