Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Ystad

Genom vår samlade kompetens och erfarenhet inom fastighetssektorn är Veteranpoolen en självklar partner för alla företag och bostadsrättsföreningar i Ystad/Simrishamnregionen.

Du kan anlita vår fastighetsservice både för löpande underhåll och punktinsatser. Vi tar oss an både små och stora uppdrag. Behöver du semestervikarier eller extrapersonal vid tillfälliga arbetstoppar, som stora renoveringsarbeten till exempel?
Då kan våra veteraner med sin samlade kunskap om fastighetsskötsel hjälpa dig. Vi kan även finnas där för dig vid ordinarie personals plötsliga sjukfrånvaro och kan ofta anlitas med kort varsel.

När du anlitar oss för regelbunden service försöker vi alltid se till att arbetet utförs av samma veteran varje gång. God lokalkännedom gör det lättare för veteranen att utföra arbetet effektivt och noggrant.

Våra vanligaste uppgifter brukar vara att till exempel:

  • Skotta snö
  • Rensa rabatter
  • Städa soprum och allmänna utrymmen som trapphus
  • Klippa gräset
  • Utföra enklare tekniskt underhåll
  • Mindre reparationsarbeten
Så här anlitar du Veteranpoolens fastighetsservice i Ystad:

Du är välkommen att besöka vårt lokalkontor i Ystad under någon av våra öppettider. Besöksadressen är Nils Ahlins Gata 2 A-B. Du kan givetvis också ringa eller skicka e-post. Vi finns på telefon 0411-21 19 62 och vår mailadress är osterlen@veteranpoolen.se. Du kan också fylla i kontaktformuläret här på hemsidan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vi servar: Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad med fastighetsservice.

Kontakta oss och berätta om uppdraget så att vi lätt kan matcha dina behov mot vår veteranpool. Du får sedan tillsammans med veteranen diskutera upplägget. När båda parter är införstådda med uppdragets karaktär är nästa steg att du får en offert från oss.

Samtliga veteraner som erbjuder sina tjänster via oss på Veteranpoolen är pensionärer som valt att fortsätta jobba för att de vill och kan. Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. Det betyder också att du när du anlitar Veteranpoolens tjänster kan vara säker på att få engagerad och effektiv service när du än behöver den.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ystad
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN