Målare i Ystad

Behöver du måla om huset?
I Ystadregionen och på Österlen sliter väder och vind på ytskikt och fönster mer än normalt. Det kan vara klokt att tänka på underhållet av huset i god tid för att slippa dyra reparationer om t ex röta sätter in.

Veteranpoolen Ystad har kompetens och resurser för både stora och små måleriprojekt. Har du ”tummen mitt i handen” kan vi hjälpa dig. För större åtgärder har vi mycket kompetenta veteraner med många års vana av måleri på fritiden eller i yrkeslivet.

Vi kan jobba med alla sorters måleri:

  • Fasader
  • Lister
  • Fönster 
  • Innerväggar
  • Golv och tak
  • Staket
  • Altan och soldäck
  • Uthus och garage

Vi tar även hand om nödvändigt förarbete som att spackla, slipa och att täcka ytor som inte skall målas.
Har du inte färg, penslar och annat material hemma eller känner dig osäker på vad som behövs, kan vi stå till tjänst med goda råd. Om det avtalas på förhand sköter vi gärna även inköpen åt dig.

Om arbetet eller delar av det skall utföras på högre höjder behövs en målarställning eller byggplattform. Har du inte tillgång till detta kan vi hjälpa dig med det.

Så här anlitar du målare i Ystad med omnejd:

Välkommen att kontakta Veteranpoolen i Ystad, Hörby och Hannas på Österlen. För att enklast komma i kontakt med oss kan du ringa på tel 0411-211962 eller skicka ett meddelande via e-post på osterlen@veteranpoolen.se. Det är även möjligt att besöka oss på Nils Ahlins Gata 2 A-B i Ystad.

Vet du redan vad du vill ha kan du ringa eller maila oss så hittar vi en lämplig veteran som diskuterar upplägget med dig. Inom kort får du då en offert från oss.

Vi servar Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad.

Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor och väljer därför själv de uppdrag man vill åta sig. Våra målare är alla avtals- eller ålderspensionärer med lång erfarenhet från tidigare yrkesliv. Från Veteranpoolen får du alltid kvalificerad hjälp och pålitlig service.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ystad
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN