Snickare i Ystad

Här i Ystad/Österlentrakten är det oftast panel och fönster som slits hårdast av väder och vind runt husknuten. När du behöver hjälp med en ombyggnation, reparation eller något annat byggprojekt, kontakta oss på Veteranpoolen.

Här finns kompetenta hantverkare med erfarenhet från ett långt yrkesverksamt liv inom bygg. Vi har också händiga personer som har och har haft snickeri som fritidssysselsättning länge. Ditt aktuella behov matchas med den veterankompetens som finns hos oss.

Har du frågor om vilket material som behövs eller funderingar om själva byggprocessen hjälper vi gärna till med råd. Vi transporterar materialet dit det behövs och vi kan även ta hand om eventuellt byggavfall efteråt. Om du behöver komplettera utrustningen med lämpliga verktyg eller maskiner kan vi hjälpa dig med inköpen. Du kan även hyra utrustning från oss.

Tänk på att arbeten som ska utföras på högre höjder görs från en byggställning. Vid behov kan vi hjälpa dig att ordna en godkänd arbetsplattform.

Våra snickare har tidigare hjälpt till med att:
  • Byta dörrar och fönster
  • Bygga altan och soldäck
  • Sätta upp eller ta ner innerväggar
  • Byta av fasadpanel
  • Sätta upp staket
  • Snickra upp lister

Så här går det till att anlita snickare hos oss:

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver en snickare för ditt hemmaprojekt. Vi har kontor i Ystad på Nils Ahlins Gata 2 A-B. Vi servar Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad. Vill du träffa någon representant för Veteranpoolen eller om du redan vet vad du vill ha kan du ringa eller maila oss på telefonnummer 0411-21 19 62 eller e-postadress osterlen@veteranpoolen.se så får du prata om upplägget tillsammans med lämplig veteran. När vi kommit överens får du en offert på uppdraget från oss.

De flesta hushållsnära tjänster kan du få så kallat RUT-avdrag för. Det kan även vara värt att notera att arbetsgivaravgiften är lägre för våra veteraner och att våra priser därför är konkurrenskraftiga.

Hos oss på Veteranpoolen jobbar alla på sina egna villkor och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. Våra veteraner är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av kunskap och erfarenhet som de nu ställer till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ystad
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN