Barnvakt i Ystad

Är ni en familj boende i Ystad med omnejd som letar efter en trygg och kompetent barnvakt?
Då har vi på Veteranpoolen de resurser ni behöver.

Veteranerna som arbetar med vår barnvaktsservice har stor kunskap och erfarenhet inom barnomsorg och kan tryggt finnas där för er familj när helst ni behöver extra stöd i vardagen. Våra veteraner har ofta en bakgrund inom skola och förskola, eller har helt enkelt lång erfarenhet som föräldrar och morföräldrar till egna barn och barnbarn.

Någon av våra veteranbarnvakter kan underlätta dagen för er genom att till exempel hämta barnen från skola eller förskola, laga mat, hjälpa till med läxorna, finnas på plats i hemmet de kvällar då föräldrarna jobbar sent eller skall gå på fest. Vi kan också skjutsa till och från skola och fritidsaktiviteter.

Vi anpassar vår tjänst efter er familjs unika behov och önskemål och kan anlitas både vid enstaka tillfällen och regelbundet några dagar varje vecka.

Så här går det till:

För största möjliga utbyte av vår service får ni innan uppdragets början självklart träffa flera kandidater för att till slut välja den som passar dig och ditt/dina barn bäst. Utgångspunkten är att ni vid ett löpande uppdrag skall ha samma barnvakt varje gång, för er bekvämlighets skull.

Kontakta oss per telefon eller via mail och berätta om uppdraget. Hur många barn är det som ska passas och i vilken omfattning? Även barnens ålder och intressen är information som vi har nytta av så att vi kan matcha uppdraget med lämplig veteran.

Kontakta oss redan idag

Ring oss på 0411-21 19 62, 0416-58 43 20, 0413-40 30 99, 0415-77 50 10 eller skicka ett meddelande till vår e-postadress osterlen@veteranpoolen.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Du kan även använda dig av kontaktformuläret på vår hemsida för att göra en intresseanmälan.

Visste du att du kan få så kallat RUT-avdrag för de flesta hushållsnära tjänster? Det kan även vara bra att veta att arbetsgivaravgiften är lägre för våra veteraner och att våra priser därför blir klart konkurrenskraftiga.

Hos Veteranpoolen jobbar alla veteraner på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag de vill åta sig. De är alla avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta att arbeta för att de vill och kan. När du anlitar Veteranpoolen är du garanterad trygg och pålitlig service.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ystad
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN