Fönsterputs i Ystad

Bor du i Ystad och vill få dina fönster putsad av en van yrkesman?

Då kan du vända dig till oss på Veteranpoolen. Våra erfarna veteraner har stor kunskap inom fönsterputsning och kan ta sig an alla slags arbete, stora som små, med kortare varsel. Vi arbetar alltid noggrant och effektivt och anpassar våra tjänster efter dina specifika önskemål och behov. Skulle det vara så att du önskar återkommande putsning så skickar vi samma veteran varje gång för att effektivisera arbetet och för bästa möjliga resultat.

Om du inte har alla nödvändiga redskap hemma eller är osäker på vilka medel som kommer att behövas kan vi hjälpa till med inköpsråd och tips. Vi vet vilka medel som är absolut bäst. Du kan också hyra mer avancerade redskap genom oss. Arbetet går fortare om blomkrukor, gardiner och eventulla andra föremål är bortplockade från fönstren innan vår veteran kommer. Vi hjälper dig också gärna att frigöra fönstren från föremål om det behövs.

Tänk på att för fönster som inte går att nå från en vanlig stege kräver en byggställning eller annan typ av arbetsplattform att jobba från. Behöver du hjälp med att ordna en byggställning kan vi vara behjälpliga med detta också.

Så här går det till att anlita fönsterputs hos Veteranpoolen i Ystad med omnejd:

Ring eller maila oss och berätta hur många fönster det rör sig om, storleken på dem, om de är vändbara och om uppdraget ska ske löpande. Vi matchar sedan ditt behov med lämplig veteran från vår personalpool.

Vårt kontor når du lättast på telefonnummer 0411-21 19 62 eller genom att skicka ett mail till osterlen@veteranpoolen.se. Du kan även fylla i och skicka kontaktformuläret som du hittar på vår hemsida för att göra en intresseanmälan. Då återkommer vi till dig så snart vi kan. Vi servar Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad.

Har du tänkt på att du för många hushållsnära tjänster kan få så kallat RUT-avdrag för? Dessutom är arbetsgivaravgiften lägre för våra veteraner och våra priser är därför helt klart konkurrenskraftiga.

Hos Veteranpoolen jobbar man på sina egna villkor och väljer själv vilka uppdrag man vill ta. Våra veteraner är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av kunskap och erfarenhet som de nu ställer till ditt förfogande. Veteranerna som arbetar för oss är väldigt uppskattade bland Veteranpoolens kunder för sitt engagemang och sin pålitlighet. Du kan lita på att Veteranpoolen levererar en effektiv och anpassad service.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ystad
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN