Städning i Ystad

Letar du efter en pålitlig städtjänst i Ystad med omnejd till ditt hem?
Veteranpoolen i Ystad har de resurser du söker.

Veteranerna som arbetar med lokalvård hos oss har alla gedigen erfarenhet och den kunskap som krävs för att kunna erbjuda dig en anpassad städning, oavsett hur stort eller litet ditt uppdrag är. Kanske behöver du bara hjälp någon enstaka gång med ett större projekt som en storstädning, eller så vill du ha regelbunden städning ett par timmar varje vecka. Kontakta då oss på Veteranpoolen.

Söker du en återkommande städtjänst så försöker vi se till att samma veteran kommer hem till dig varje gång och utför arbetet, för din bekvämlighets skull.

 

Exempel på vad vi kan göra under ett veckostädningsuppdrag:

  • Dammtorka hyllor och möbler
  • Dammsuga golv och mattor
  • Våttorka golven
  • Tömma sopkorgar
  • Städa badrum; duschutrymme, toaletter och handfat
  • Putsa speglar
  • Torka av köksinredning

När vi arbetar hemma hos dig använder i oss av de redskap och rengöringsmedel som du har på plats. Det kan till exempel vara en bra idé att du ser till att du har en fungerande dammsugare innan vi kommer hem till dig.  Behöver du inköpsråd bistår vi gärna med vår kunskap, och om så avtalas på förhand kan vi även hjälpa dig med inköpen om du själv får förhinder.

Det är enkelt att anlita städservice från Veteranpoolen i Ystad:

Det enda du behöver göra är att ringa till vårt lokalkontor på telefonnummer 0411-21 19 62 eller skicka ett mail till osterlen@veteranpoolen.se och berätta om ditt uppdrag. Du kan också skicka in en intresseanmälan genom att fylla i kontaktformuläret på vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vi servar Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad från vårt lokalkontor.

Det kan vara bra att veta att alla våra veteraner är pensionärer som valt att fortsätta erbjuda sina tjänster via Veteranpoolen även efter pensioneringen. Hos oss får de själva disponera över sin tid och välja de uppdrag de vill ta sig an. Det betyder att de tjänster du anlitar från Veteranpoolen alltid utförs av kompetenta och pålitliga människor engagerade i just ditt uppdrag.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ystad
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN