Gräsklippning i Ystad

Vill du ha hjälp med gräsklippningen av din tomt i Ystad?
Veteranpoolen hjälpa dig med det och andra trädgårdssysslor när du har mycket annat att göra. Veteranerna som arbetar hos oss har lång erfarenhet av trädgårdsarbete och de kan hjälpa dig genom att antingen helt ta över skötseln av din trädgård fortlöpande eller bara göra punktinsatser vid enstaka tillfällen.

Vi erbjuder en anpassad tjänst som du kan anlita för både små och stora uppdrag. Vill du anlita oss kontinuerligt är det samma veteran som utför arbetet hemma hos dig varje gång, för bästa resultat.

Några exempel på arbeten som vi kan utföra:

  • Klippa gräs
  • Trimma häckar och buskar
  • Vår- och höststäda din tomt
  • Kratta och forsla bort löv
  • Rensa ogräs i planteringar och rabatter
  • Sätta plantor
  • Beskära träd

Så här anlitar du en trädgårdsmästare via Veteranpoolen i Ystad:

Du når oss på telefonnummer 0411-21 19 62 eller e-post osterlen@veteranpoolen.se. Du kan också fylla i kontaktformuläret här på hemsidan för att göra en intresseanmälan, så återkommer vi så snart vi kan. Från vårt kontor i Ystad servar vi Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad.

När du kontaktar oss för ett uppdrag får du börja med att berätta vad det är du behöver hjälp med. En av våra veteraner matchas med dina önskemål och som sedan tar kontakt med dig för att diskutera upplägget. Efter det får du en offert från oss.

Du vet väl att du för många hushållsnära tjänster kan få så kallat RUT-avdrag för? Det kan även vara bra att veta att arbetsgivaravgiften är lägre för våra veteraner och att våra priser därför blir klart konkurrenskraftiga.

Våra veteraner är alla avtals- eller ålderspensionärer med massor av erfarenhet och kunskap från ett långt yrkesverksamt liv som de nu ställer till ditt förfogande. Hos Veteranpoolen väljer de själva ut sina uppdrag baserat på intresse och tillgänglighet. Det fungerar också som en garanti för dig, när du anlitar Veteranpoolens tjänster kan du vara säker på att få engagerad och pålitlig service varje gång.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ystad
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN