Trädbeskärning i Ystad

Vill du beskära dina träd i Ystad så hjälper Veteranpoolen dig gärna. Vi kan erbjuda dig både duktiga yrkesmän och erfarna veteraner som vet hur jobbet ska skötas. Det finns ingen tvekan om att våra veteraner kommer att beskära träden så att de både åldras vackrare och bär bättre med frukt i framtiden.

JAS-metoden är det vi använder

Vi använder oss utav ett arbetssätt som kallas för JAS-metoden. Det innebär att vi tar oss an träden under sensommaren och tidig höst då träden klarar det bättre om alla ingrepp är klara innan vintern kommer och de går i vila. Dessutom så är det lättare för oss att se ifall träden har blivit angripna av skadedjur eller om fler grenar ska kapas.

Skulle det förekomma avfall efter beskärningen så kan vi givetvis hjälpa till med att ta bort allt. Du kan däremot inte använda dig av RUT-avdrag för detta.

Boka beskärning av träd genom Veteranpoolen enligt följande:

Vill du boka våra tjänster så gör du först en intresseanmälan genom att fylla i den enkät som finns på sida. När detta är gjort så hör vi av oss till dig så fort som möjligt, men du kan även ringa direkt till det lokala kontoret om så skulle önskas.

Berätta varför du bokar, som exempelvis vad det är för träd och antal. Vi kommer då att matcha ditt uppdrag med rätt person för jobbet. Veteranen i fråga kommer att ta kontakt med dig så att ni tillsammans kan komma diskutera saken. Om du behöver verktyg kan du meddela det i förväg så att veteranen tar med sig det som behövs.

Veteranpoolen siktar givetvis på erbjuda dig den bästa servicen, och när det kommer till kostnaden så gäller det även där. Om du anlitar vår tjänst så kan du just därför göra RUT-avdrag, vilket betyder skatteavdrag på arbeten gjorda för hushållsarbeten som till exempel underhåll och städ. Trädbehandling har nämligen sedan i augusti 2016 setts som en del av dessa kategorier. Det är bara att tala om ifall du använda RUT-avdrag när du bokar så hjälper vi dig gärna.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Ystad
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN