Företagarsystrar från Blekinge prisade på gala

Företagarsystrar från Blekinge prisade på gala

”Föredöme i driv och nöjer sig inte med lagom”. Det är en del av motiveringen till att Veteranpoolen i Blekinge, i hård konkurrens, utsågs till ”Årets kontor” under en galakväll i Göteborg i helgen.
– Wow det här var oväntat men fantastiskt roligt, det känns som ett kvitto på att hårt arbete lönar sig, säger kontorsansvariga Monica Norrman och Anette Peterson.

Det är två systrar som driver Veteranpoolen i Blekinge – Karlskronadöttrarna Monica Norrman och Anette Peterson. Mycket har hänt sedan de startade upp Veteranpoolens Blekingekontor för 15 år sedan. Då producerade man knappt 7 000 timmar och hade 50 pensionärer anslutna till poolen. Idag driver Veteranpoolen Blekinge en verksamhet med två anställda på kontoret, och 2023 producerade man över 34 000 timmar. Poolen består av drygt 200 arbetssugna veteraner som utför uppdrag hos privatpersoner och företag.

– Det är verkligen en otrolig resa vi har gjort, med både upp- och nedgångar under åren. Att vi nu vinner det här fina priset är ett kvitto på att kombinationen hårt arbete och att alltid har hjärtat med lönar sig! säger Anette Peterson och Monica Norrman flikar in:

– Våra veteraner är kärnan i Veteranpoolen. Det är fantastiska och gör verkligen skillnad hos våra kunder varje dag.

Med en tillväxtresa som heter duga och det finaste priset bärgat: Är det nu systrarna på Veteranpoolen Blekinge har nått toppen och lutar sig tillbaka mätta och nöjda?

– Tvärtom, det här är bara början, säger Monica Norrman och Anette Peterson unisont. Nu kör vi i 10 år till!

Vandringspris för utmärkande prestationer
Veteranpoolens pris Årets kontor delas ut årligen till ett lokalkontor inom Veteranpoolen som utmärker sig positivt inom såväl tillväxt som goda relationer med kunder och veteraner. Utöver Årets kontor utses vinnare i tio andra kategorier, som t.ex. Årets prestation, Årets hantverkskontor, Årets bemanningskontor och Årets Instagramkontor.

MOTIVERINGEN I HELHET
För konsekvent fina prestationer som inte bara återspeglar professionalism utan också ett stort och starkt engagemang – för både sin egen affär OCH för hela nätverket. Kontoret är ett föredöme i driv för att nå sina tillväxtmål och nöjer sig inte med lagom. Genom att vara en positiv förebild bidrar man starkt till Veteranpoolens kultur och utveckling av arbetssätt. Det här priset är en välförtjänt hyllning till ett kontor som är en ledstjärna i energi och glädje!

Om Veteranpoolen
Veteranpoolen är med drygt 11 000 aktiva veteraner Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Här hittar man erfarna och kompetenta seniorer som har valt att fortsätta jobba efter pensionen – för att de vill och kan. Veteranpoolen utför uppdrag hos privatpersoner inom hantverk, hem, trädgård och omsorg. Dessutom bemannar man företag inom allt från fastighetsskötsel och industri till ekonomi och administration. Det finns 62 lokala Veteranpoolen-kontor runt om i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.