Från prepp till after christmas

Från prepp till after christmas

Har du full koll på alla förberedelser? Känner du dig lugn och balanserad? Eller önskar du ”någon” att ringa? Någon som kunde trolla bort lite stress och ge dig en extra hand med bestyren?

Vi har flera lediga veteraner nära dig som gärna rycker ut och ger dig en extra hand både före, under och efter helgerna. Många tjänster ingår dessutom i RUT-avdraget. Missa inte det.

Julpreppa

Vi hjälper dig gärna att städa och putsa fönster så att det är rent och fräsch när julsakerna kommer fram. Vi kan också hjälpa dig hänga upp julgardiner, hämta jullådor från vinden och montera nya brandvarnare.

Fyll i ditt postnummer och lämna ett kort meddelande till oss så får du svar direkt.

Boka tomte

Visste du att vi hyr ut tomtar även till privata kunder. Varför inte gå ihop med dina grannar och boka en riktig veterantomte. Det är en given succé.

Kolla om vi har en ledig tomte i ditt område. Fyll i ditt postnummer och lämna ett kort meddelande till oss så får du svar direkt.

Snöskottning & lövräfsning

När snön faller och halkan slår till är det bra att ha någon som både skottar och sandar. Och har du inte hunnit få bort löven från trädgården och hängrännorna ännu så är det dags nu.

Få kontakt med oss – fyll i ditt postnummer och lämna ett kort meddelande. Vi återkopplar direkt.

After Christmas

Efter helgerna brukar det bli ett par turer till återvinningen. Låt oss ta hand om det. Och när det är dags att städa ut julen och ta hand om granen så är vi redo för det också.

Boka en After Christmas-städning nu och behåll årets timpris. Fyll i ditt postnummer och lämna ett meddelande. Få svar direkt.