– Jag är stolt och hedrad över priset. Vi är ett starkt lag.

– Jag är stolt och hedrad över priset. Vi är ett starkt lag.

Veteranpoolen har tilldelats pris för årets bragd av intresseorganisationen Svensk Franchise.  – Jag är stolt och hedrad över priset. Vi är ett starkt lag och vi kommer utföra fler bragder i framtiden, säger Mats Claesson, VD på Veteranpoolen AB.  

Veteranpoolen är ett tjänsteföretag där samtliga anställda är ålders- eller avtalspensionärer. Man utför ROT- och RUT-tjänster samt bemannar företag i de flesta branscher. I motiveringen lyfter Svensk Franchise fram den starka utveckling företaget haft under de senaste åren. Veteranpoolen är idag börsnoterat, och Sveriges största arbetsgivare för pensionärer.

– Vi har framförallt växt inom företagsbemanning. Företagare runt om i landet har fått upp ögonen för att vi snabbt kan få in trygg och erfaren personal vid behov. Vi kan leverera allt från ekonomi-tjänster till truckförare eller fastighetsskötare, säger Mats Claesson.

Årets franchisebragd delas ut av intresseorganisationen Svensk Franchise, och ”tilldelas en person, företag eller organisation som bidragit till att utveckla franchise i Sverige eller utomlands. Juryn värderar insatser för franchising som har givit eko i samhället och som inneburit en beundransvärd expansion eller förändring under året.”