Unikt erbjudande: 30% rabatt på Icebug-skor genom Veteranpoolen

Unikt erbjudande: 30% rabatt på Icebug-skor genom Veteranpoolen

Låt inte dåligt väder eller hala trottoarer hindra dig från promenader i höst och vinter. Just nu får du 30 % på två utvalda skor från svenska Icebug!

Svenska Icebug gör skor med världsledande grepp och höjer ribban för säkerhet i branschen. Dessutom med stort fokus på komfort och hållbarhet. Tillsammans har vi tagit fram ett specialerbjudande till alla blivande och befintliga jobbonärer – allt för att göra det enklare och roligare att hålla sig aktiv. Året om!

 

Om skorna

Icebug Newrun är en dubbad sko med vattentätt GORE-TEX-membran som passar för aktiva vinterdagar. Med Newrun på fötterna kan varken snö eller is stoppa dig! Pluspoäng för BOA-snörningen som gör att du aldrig mer behöver knyta skorna.

Icebug Arcus GTX är också den vattentät och kommer med Icebugs avancerade greppgummi RB9X och ett sulmönster gjort för skog, mark och raska hundpromenader! Att den har generöst med tåutrymme gör Arcus till en favorit bland alla oss som tröttnat på trånga skor!

 

Gör så här

Klicka på den gröna knappen. Klistra in koden VETERANPOOLEN2024 i rutan märkt ”rabattkod/presentkort” när du kommer till kassan för att ta del av erbjudandet. Erbjudandet gäller 26 september – 11 oktober 2024 och så långt lagret räcker.

TILL ERBJUDANDET

 

Psst … Inte i behov av just dessa modeller? Med koden VETERAN10 får du 10 % extra rabatt på samtliga modeller i Icebugs outlet. Missa inte det!

Outlet