Veteranpoolen bjuder 3000 pensionärer på bio

Veteranpoolen bjuder 3000 pensionärer på bio

En helkväll med Agent 007, popcorn – och trevliga kollegor i fåtöljerna bredvid. Det får drygt 3000 pensionärer ta del av när Veteranpoolen bjuder in sina medarbetare till biokväll.
– Äntligen kan vi träffas igen och dessutom göra något så roligt som att gå på bio och se James Bond. Det känns kanon, säger veteranen Claes Dahlin.

Vanligtvis anordnar Veteranpoolen runt om i Sverige flera veteranträffar per år. Då får de cirka 6000 pensionärer chans att träffa personal från sitt lokala kontor, bli informerade om uppdrag och vad som är på gång – och inte minst träffa sina kollegor.

Av förklarliga skäl har de här träffarna varit digitala under en tid – men efter vaccinering och släppta restriktioner är det äntligen dags att börja ses ”på riktigt” igen. Och vad passar bättre än en biokväll i novembermörkret.

– Vi är väldigt glada över att kunna ordna en trevlig kväll för våra fantastiska veteraner som har kämpat på under pandemin på många olika sätt. Det betyder ju mycket för de flesta av oss att få träffa familj, vänner och kollegor igen – men kanske lite extra mycket för den här gruppen som har fått dra ett tungt lass under pandemin, säger Mats Claesson, vd på Veteranpoolen AB

FAKTA

Biokvällarna anordnas på 39 orter och 47 biografer runt om i Sverige. Uppskattningsvis kommer det att gå åt cirka 1 500 liter läsk och 465 kilo popcorn.