Marek på Gotland:

Marek på Gotland: "I sommar ska jag jobba och resa lite"

Hallå där Marek Jönsson 73 på Gotland – vad ska du göra i sommar?

– Jag börjar med att vara ledig hela juni. Jag har en fix idé om att jag vill åka till Karesuando och se midnattssolen. Och nu ska jag göra det. Sedan ska jag arbeta hos Veteranpoolen. Jag jobbar mestadels med trädgårdsskötsel, gräs- och häckklippning. Jag har en del återkommande kunder som blivit som bekanta. Det känns ju väldigt roligt.

Vad gör du för att koppla av?

– Jag tycker mycket om att odla. Jag har en trädgårdslott kvar där jag bodde tidigare där jag odlar mycket grönsaker. Så arbete och avkoppling är nästan samma sak för mig.

Vad har du jobbat med tidigare?

– Jag har varit odlingsrådgivare på Roma sockerbruk på Gotland och jag jobbar fortfarande kvar på bruket, fast som guide på det whisky-destilleri som är verksamt där nu.

FÅR VI RINGA DIG OCH BERÄTTA MER?

Vill du veta mer om vilka spännande jobb vi har där du bor – och veta mer om dina fördelar – klicka här så ringer vi dig inom ett par dagar. Självklart helt utan att du låser upp dig.

Ja jag vill veta mer – ring mig gärna

LÄSTIPS!

Veteran – Karin

Jobbonär – så funkar det, generell

PRENUMERERA PÅ JOBBTIPSET

Få smarta tips om jobb och pension, intressanta reportage och lediga uppdrag direkt till din inbox.

BLI VETERAN

Det är enkelt att komma igång, gör en intresseanmälan till ditt närmaste kontor, så återkopplar vi till dig med mer information inom kort!