Handyman/fixartjänster

Behöver du hjälp med att montera en gardinstång, sätta upp en ny lampa eller montera nyinköpta möbler? Ring oss på Veteranpoolen. Vi har trygga, erfarna och händiga medarbetare, redo att hjälpa dig med fixartjänster med allt från att sätta upp tv:n på väggen till att montera en ny studsmatta. Tack vare RUT-avdraget blir handyman- och fixartjänster också prisvärda.

Det är inte alltid lätt att veta hur man fäster en hylla på en betongvägg, eller hur man borrar i en kakelplatta, och ibland saknar man de verktyg som behövs. Men oavsett om det gäller stora eller små möbler, och vilken möbeltillverkare du handlat av, kan du kontakta oss. Dessutom kan vi hjälpa dig med ommöblering, så att alla möbler hamnar där de passar bäst – allt med RUT-avdrag.

Våra handyman kan hjälpa dig att:

 • Montera ny säng
 • Möblera om
 • Sätta upp tv på väggen
 • Sätta upp hyllor
 • Skruva ihop bord och stolar
 • Plocka fram utemöbler
 • …och mycket mer!

 

Handyman/fixartjänster – så funkar det

Behöver du hjälp med att sätta upp hyllor, lampor, gardinstänger eller något annat? Ring oss, eller gör en intresseanmälan direkt på vår hemsida, och beskriv kort vad du vill ha hjälp med. Undersök gärna på vilken typ av material som din möbel ska monteras (till exempel om det är gips- eller betongvägg), och om det är något annat vi ska tänka på i samband med monteringen.

Behöver du hjälp med att montera möbler är vårt tips att du kontaktar oss efter att du gjort ditt inköp. Vänta gärna med att öppna paketen tills dess att vi är på plats – på så sätt kan vi minska risken för att delar försvinner. Om du vill underlätta ytterligare kan du fundera över var du vill att den nya möbeln ska stå, och frigöra arbetsutrymme så att vi kan sätta igång med arbetet direkt. Om du inte har möjlighet till detta är det inga problem, vi hjälper dig gärna att möblera om så att vi får utrymme för den nya möbeln.

Vi kan även hjälpa dig att köra bort kartong och annat avfall efter det att monteringen är genomförd, tyvärr är dock detta inte en tjänst som medger RUT-avdrag.

Tips: många av våra kunder bokar löpande hjälp med fixare/handyman, och samlar på sig ett antal mindre uppdrag mellan våra besök. Då kan vi jobba effektivt hos dig, och du får ut max av de timmar vi är på plats.

RUT-avdrag på fixartjänster

Numer har du som privatperson möjlighet att få RUT-avdrag de flesta fixartjänster och handymantjänster, vilket gör dessa tjänster prisvärda att boka in hos oss. Skatteverket kallar denna RUT-kategori för ”möbelmontering och montering”,

RUT-avdrag medges för följande möblerings- och monteringstjänster (hämtat från Skatteverkets hemsida):

 • förflytta, montera och demontera möbler och lösöre
 • sätta upp och ta ner gardinstänger, lampor, hyllor, tv
 • plocka fram och ställa undan trädgårdsmöbler, studsmattor, flyttbara paviljonger, uppblåsbara pooler och liknande
Handyman/fixartjänster Handyman/fixartjänster
Boka våra fixartjänster - snabbt och enkelt!
 1. Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor.

 2. Vi kontaktar dig för att gå igenom uppdraget och matchar sedan mot en passande veteran i vår pool.

 3. Veteranen utför uppdraget hos dig

Boka våra fixartjänster - snabbt och enkelt!
BLI KONTAKTAD
1. Börja med att ange postnumret där du vill ha hjälp
GÅ VIDARE
Kontrollera angivet postnummer
2. Välj tjänster

Välj en eller flera tjänster som du är intresserad av.

Vald tjänst kan tyvärr inte bokas digitalt

Vårt tjänsteutbud kan variera beroende på hur många tillgängliga veteraner vi har just nu. Vill du veta mer - ring eller maila oss.

Välj minst en tjänst Berätta mer 3. Ange dina kontaktuppgifter Fyll i ditt personnummer, så hämtas din folkbokförda adress automatiskt!
Kontrollera e-postadressen
Kontrollera telefonnumret
HÄMTA RENSA
Kontrollera angivet personnumret (12 siffror) {{personalNumberSearchErrorMessage}} Hämta din adress genom att fylla i ditt personnummer och klicka på Hämta.
 • Varför ser mina kontaktuppgifter så konstiga ut?

  Din integritet är viktig för oss. Därför har de flesta tecken i dina kontaktuppgifter ersatts av en stjärnsymbol (*). När du väljer att skicka din intresseanmälan kommer vi se den fullständiga informationen. Vi hanterar informationen i enlighet med vår integritetspolicy

Förnamn är obligatoriskt
Efternamn är obligatoriskt
Gata är obligatoriskt
Postnummer är obligatoriskt
Ort är obligatoriskt
Du behöver godkänna våra villkor
{{ message }}
Kom igång - Ange postnummer där du vill ha hjälp