Hemservice

Många av oss som är mitt i livet har anhöriga som börjar bli äldre och kan behöva hjälp med vardagssysslor i hemmet. Ansvaret medför stress och oro och man upplever också dåligt samvete för att man inte hinner med. Men det finns ett alternativ – Veteranpoolens hemservice, som tack vare RUT-avdrag på flera tjänster även blir mycket kostnadseffektivt.

Vi anpassar tjänsten efter behov, men kan hjälpa med:

  • Service – städ, tvätt & stryk, handla eller laga mat
  • Stöd – hjälp vid promenader eller stöd vid besök på t.ex. bank eller vårdcentral. Om du behöver någon att samtala med eller sällskap vid olika tillfällen
  • Övrigt – gräsklippning, snöskottning, fönsterputs, enklare hantverk, målning

Vilka omsorgstjänster får man RUT-avdrag för?

Flera omsorgstjänster omfattas av RUT-avdraget. Förutsatt att man uppfyller villkoren för RUT betalar betalar man då endast 50 procent av arbetskostnaden. Det finns ett personligt maxtak på 75 000 kronor att utnyttja per år, vilket motsvarar ett köpunderlag på 150 000 kronor. På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om vilka omsorgstjänster som ger rätt till RUT-avdrag

Hur fungerar det?

Du kontaktar vårt lokala kontor där du bor och beskriver ditt eller dina anhörigas behov. Vi matchar uppdraget med vår personal och vi tar hänsyn till både gemensamma intressen och närhet till där du bor. Det är viktigt att allt ska kännas tryggt för dig och att personkemin stämmer. All vår personal bär legitimation och kan legitimera sig för närstående och anhöriga.

Varför Veteranpoolen?

Veteranpoolens hemservice har varit ett framgångskoncept sedan starten. Anledningen är att vi har en gedigen erfarenhet om vad det innebär att vara äldre, barn till äldre eller nära anhörig. Vår framgång bygger på:

  • Stor insikt och förståelse för vad det innebär att bli äldre
  • Senior personal med erfarenhet, igenkännande och ökat socialt utbyte.
  • Skräddarsydda lösningar efter dina, eller din anhörigs, behov
  • Trygghet – samma person/er kommer varje gång.

Kvalitetstid

Som anhörig får man tid att umgås istället för att stressa runt i olika ärenden. Vår personal jobbar gärna med att hjälpa äldre med det där lilla extra som underlättar vardagen och bryter ensamheten, exempelvis följa med till läkaren, laga lunch och vara sällskap vid måltider, handla eller att gå på en promenad någon gång i veckan. När uppdraget är utfört stressar vi inte vidare till nästa.

Hemservice Hemservice
BLI KONTAKTAD
1. Börja med att ange postnumret där du vill ha hjälp
GÅ VIDARE
Kontrollera angivet postnummer
2. Välj tjänster

Välj en eller flera tjänster som du är intresserad av.

Vald tjänst kan tyvärr inte bokas digitalt

Vårt tjänsteutbud kan variera beroende på hur många tillgängliga veteraner vi har just nu. Vill du veta mer - ring eller maila oss.

Välj minst en tjänst Berätta mer 3. Ange dina kontaktuppgifter Fyll i ditt personnummer, så hämtas din folkbokförda adress automatiskt!
Kontrollera e-postadressen
Kontrollera telefonnumret
HÄMTA RENSA
Kontrollera angivet personnumret (12 siffror) {{personalNumberSearchErrorMessage}} Hämta din adress genom att fylla i ditt personnummer och klicka på Hämta.
  • Varför ser mina kontaktuppgifter så konstiga ut?

    Din integritet är viktig för oss. Därför har de flesta tecken i dina kontaktuppgifter ersatts av en stjärnsymbol (*). När du väljer att skicka din intresseanmälan kommer vi se den fullständiga informationen. Vi hanterar informationen i enlighet med vår integritetspolicy

Förnamn är obligatoriskt
Efternamn är obligatoriskt
Gata är obligatoriskt
Postnummer är obligatoriskt
Ort är obligatoriskt
Du behöver godkänna våra villkor
{{ message }}
Kom igång - Ange postnummer där du vill ha hjälp