Snickare

Behöver du hjälp med att bygga om eller bygga nytt hemma? Vi kan erbjuda skickliga snickare med många års erfarenhet av olika typer av snickeriarbete. Vi hjälper dig gärna genom hela ditt projekt. Om du till exempel känner dig otrygg gällande materialinköp eller konstruktioner hjälper vi dig genom hela processen, från planering av materialinköp till bortforsling av byggavfall.

Vi kan till exempel hjälpa dig att:

 • Bygga ny altan
 • Byta dörrar
 • Byta fönster
 • Byta kök och montera luckor
 • Renovera inomhus och utomhus
 • Sätta upp innerväggar
 • Byta fasadpanel
 • Sätta upp lister
 • Bygga Attefallshus

 

… och mycket mer!

Vi erbjuder även erfaren hjälp i trädgården, med måleri, hemstäd och mycket mer.

*Vårt tjänsteutbud kan variera något beroende på vilken ort du bor i.

Så här gör du för att boka snickeritjänster!
 1. Fyll i enkäten för intresseanmälan så kontaktar vi dig, eller ring direkt till ditt lokala kontor.

 2. Vi kontaktar dig för att gå igenom uppdraget och matchar sedan mot en passande veteran i vår pool.

 3. Veteranen utför uppdraget hos dig

Så här gör du för att boka snickeritjänster!
Vanliga frågor och svar om våra snickeritjänster
 • Kan jag göra ROT-avdrag för snickeriarbeten?

  ROT-avdraget dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du som privatperson renoverar eller bygger om hemma. De flesta, men inte alla, snickeriarbeten i bostaden ger möjlighet till ROT-avdrag. På Skatteverkets hemsida finns mer information. Rådfråga gärna oss om du är osäker på om den typ av arbete du vill göra innefattar ROT-avdrag, men tänk på att som köpare har man alltid det fulla ansvaret för att villkoren för skattereduktion är uppfyllda, då det finns omständigheter som tjänsteleverantör inte kan känna till.

 • Jag är pensionär och intresserad av att jobba extra. Hur gör jag?

  Veteranpoolen växer och vi behöver hela tiden nya veteraner, som vill jobba extra på sina villkor. Välkommen att kontakta ditt lokala Veteranpoolen-kontor så snart som möjligt.

 • Hur gör man ROT-avdrag?

  Den viktigaste delen i hur man gör rotavdrag är att meddela företaget som ska utföra tjänsterna om att du är intresserad av rotavdrag. Det är nämligen inte du som köper tjänsterna som sköter ansökan. Det ansvaret ligger på oss som utför tjänsterna. Vi drar av den delen av arbetskostnaden från fakturan som vi skickar till dig. Om du kan få ett avdrag och hur stort det i så fall blir beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och om du redan har gjort rotavdrag. Alla rotavdrag du gör räknas ihop och får som mest nå 50 000 kronor per år. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att ta hand om hur man gör rotavdrag!

 • Gäller ROT eller RUT på alla era tjänster?

  ROT eller RUT gäller för de tjänster som Skatteverket definierar, vilket innebär de flesta av våra tjänster för privatpersoner. Läs gärna mer på vår hemsida eller på Skatteverkets hemsida.

 • Behöver jag vara hemma när ni utför arbetet?

  Nej, du måste inte vara hemma när vi utför arbetet. Men det är en fördel om du är tillgänglig på telefon om det skulle dyka upp några frågor under arbetets gång, så att inte arbetet behöver avbrytas i väntan på återkoppling.

 • Måste man vara pensionär för att anlita er?

  Nej! Våra kunder är i alla åldrar. Det är endast utförarna av våra tjänster som är veteraner, dvs avtals- eller ålderspensionärer.

 • Vad kostar det att få hjälp med snickeri?

  Snickaren som utför arbetet gör generellt en kostnadsuppskattning baserad på det antal timmar arbetet bedöms ta. Ibland behöver snickaren komma ut och titta på förutsättningarna för det jobb som ska göras innan denne kan ge en korrekt tids-/kostnadsuppskattning. Timpriset kan komma att variera något beroende på var i Sverige du bor.

Vanliga frågor och svar om våra snickeritjänster

BLI KONTAKTAD
1. Börja med att ange ditt postnummer

Fyll i ditt postnummer för att se vad ditt lokalkontor kan erbjuda dig för tjänster.

GÅ VIDARE
Kontrollera angivet postnummer
2. Välj tjänster

Välj en eller flera tjänster som du är intresserad av.

Vald tjänst kan tyvärr inte bokas digitalt

Vårt tjänsteutbud kan variera beroende på hur många tillgängliga veteraner vi har just nu. Vill du veta mer - ring eller maila oss.

Välj minst en tjänst Berätta mer 3. Ange dina kontaktuppgifter Fyll i ditt personnummer, så hämtas din folkbokförda adress automatiskt!
Kontrollera e-postadressen
Kontrollera telefonnumret
HÄMTA RENSA
Kontrollera angivet personnumret (12 siffror) {{personalNumberSearchErrorMessage}} Hämta din adress genom att fylla i ditt personnummer och klicka på Hämta.
 • Varför ser mina kontaktuppgifter så konstiga ut?

  Din integritet är viktig för oss. Därför har de flesta tecken i dina kontaktuppgifter ersatts av en stjärnsymbol (*). När du väljer att skicka din intresseanmälan kommer vi se den fullständiga informationen. Vi hanterar informationen i enlighet med vår integritetspolicy

Förnamn är obligatoriskt
Efternamn är obligatoriskt
Gata är obligatoriskt
Postnummer är obligatoriskt
Ort är obligatoriskt
Du behöver godkänna våra villkor
{{ message }}
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN