Referenser

Här kan du se ett urval av referenser som privatpersoner skickat in till Veteranpoolen.

Hemservice

Uppdraget gällde att vara avlösningsresurs hos min strokesjuke, halvsidigt förlamade man ett par förmiddagar per vecka, medan jag skulle kunna göra annat (handla, gå till frissan, besöka min gamla far, åka till stan m m). I uppdraget ingick att hjälpa till på toaletten, att följa med vid undersökningar, att läsa högt ur tidningen, att cykelträna, gåträna och att vara behjälplig i största allmänhet. Vi var glada att finna en person som var konstnärlig, eftersom min man gärna målar och gör träskulpturer själv. Vi valde Veteranpoolen för att det känns stabilt och tryggt med en person i samma ålder som vi själva. Vi tänkte att det skulle vara lätt att kommunicera med en jämnårig.
Samarbetet fungerade som vi tänkt oss. Vår veteran var mycket hängiven sitt uppdrag, mycket hjälpsam inom alla nämnda uppgifter. Uppdraget är nu avslutat och vi nöjda med tiden vi haft den här hjälpen.
– Med vänlig hälsning Ann Margret Frithz, Stockholm

Fönsterputsning

Nu har jag Söders renaste fönster! Lennart gjorde ett jättejobb, utan att klaga på mina väldigt smutsiga fönster. Han torkade också karmar och runt om mina fönster.
Jag är så nöjd med Lennarts jobb och framför allt hans sätt att vara. Lennart gör sitt jobb och det känns aldrig som om han tränger sig på.
Hälsningar Lena Olausson, Helsingborg

Trädgårdsarbete, snöskottning och måleri

Hjälp till Gunillas föräldrar med olika uppdrag, såsom trädgårdsarbete, snöskottning och måleri. ”Jättepositivt att det kommer samma person hela tiden. En ”allfixare” som löser det mesta och som är väldigt flexibel!”
Gunilla Robertsson, Kalmar

Hjälp i hemmet

Sedan två år tillbaka anlitar mina föräldrar Veteranpoolen för hjälp i hemmet. Som dotter och med önskan om det allra bästa för mina föräldrar är i sanning mina samlade intryck av Veteranpoolen mycket positiva. Mycket professionellt bemötande och hög servicegrad. Flexibilitet hos veteranerna. Samma veteran som besöker i hemmet, ger trygghet och kontinuitet. Jag önskar att fler få ta del av denna förnämliga verksamhet!
Anki Nilsson, Kristianstad

Nytt golv, justering av innerdörrar och bortforslat skräp

Vi är mycket nöjda med den snabba och professionella hjälp vi fått av Veteranpoolen med allt från inläggning av nytt golv, justering av innerdörrar till att köra bort skräp.
– Carl Gustav Malmgren, styrelseledamot Mikaela Waldorf barnstuga Stockholm

Städning

Peter Wallentin är glad över att ha Veteranpoolen, som kommer regelbundet till hans mamma, och gör rent och fint och är glad att Veteranpoolen finns.
– Peter Wallentin

Snickeri och VVS

Ett lättillgängligt företag där man får ett snabbt och professionellt bemötande. De ser till att man får hjälp av duktiga och erfarna veteraner.
Carita Augustsson, Karlskrona

Spacklat och målat

Vill bara tacka för ett proffsigt bemötande och snabb hjälp! Vi är jättenöjda med spacklingen och målningen.
Martin Bauer, Frillesås/Kungsbacka

Ledsagning, sköna promenader och umgänge

Sedan maj har min far, genom Veteranpoolen, haft en ledsagare som har besökt min far en eller ett par gånger i veckan. Pappa får, pga av hälsoskäl, inte gå ut på egen hand och har därmed varit nästan som ”inlåst” på hemmet. Tack vare Veteranpoolens hjälp kan min far nu gå på promenader eller ta sig till närliggande centrum. Med den ytterst trevlige ledsagaren har pappa också stimulerande umgänge, detta höjer pappas livskvalitets betydligt, då övriga boende på hemmet är mer eller mindre dementa.
Vill därför framföra ett stort tack till Veteranpoolen – för trevligt och snabbt bemötande samt framför allt sort tack till era fantastiska medhjälpare!
Susanne

Vad är du intresserad av?
Gör en intresseanmälan