Anlita våra vardagshjältar!

Så mycket mer än ett vanligt serviceföretag

Vi är stolta över att vara ett företag som uteslutande anställer pensionärer. Detta garanterar en hög nivå av kunskap och erfarenhet, men även en känsla av trygghet. Och lugn – våra pensionärer jobbar för att de vill och tycker att det är roligt. De jobbar sällan heltid och behöver därför aldrig stressa. Det gör det också möjligt för dig att få en och samma person varje gång.

Våra kunniga veteraner hjälper dig med det mesta i hemmet och gott sällskap får du på köpet. I Stockholm City erbjuder vi t.ex. hemstäd, omsorgsbesök, stöd & sällskap, fixartjänster och tillsyn. Ett enkelt sätt att få ökad livskvalitet för dig eller dina kära.

Här berättar vi mer om våra populära tjänster med lite extra hjärta.

Frosta av frys + fikamys: städning utan stress

Hos oss finns det veteraner som har lång av erfarenhet av att städa. Med erfarenheten följer mängder av smarta husmorstips och knep som gör att du får det riktigt rent.

Vi ser också till att det blir samma person kommer hem till dig varje gång. På så sätt kan du känna dig trygg och vara säker på att resultatet blir bra. Naturligtvis kan vi anpassa våra städningstjänster efter dina individuella behov.

Slänga skräp och snacka skit: omsorgsbesök

Veteranpoolen erbjuder service som inkluderar hjälp med en rad olika hushållssysslor, som exempelvis städning, tvätt, inköp av mat och andra vardagliga uppgifter.

Vi sätter stor vikt på det sociala umgänget. Våra veteraner är experter på att engagera, följa med och inspirera dina nära och kära.

Vi kan även ta hand om diverse utomhusuppgifter, såsom snöskottning, gräsklippning, putsning av fönster och målning.

RUT-avdrag

Många av våra tjänster omfattas av RUT. Det innebär att du får en skattereduktion med upp till 50 procent av kostnaden för vårt arbete. Du får reduktionen i form av ett avdrag på fakturan. Du betalar helt enkelt bara hälften av vad det kostar.

Du kan också ge bort RUT-tjänster till dina äldre föräldrar. Det hjälper dig med ditt eget livspussel och gör att syskon kan hjälpas åt bättre om några syskon bor långt borta. Det kan också vara den perfekta presenten till någon som redan har allt. Och det gäller oavsett om dina föräldrar bor i hyresrätt eller äger sin egen bostad.

Några typiska exempel på hemomsorg som omfattas av är bla:

  • Hjälp med personlig hygien samt av- och påklädning
  • Stöd vid promenader och vissa ärenden på stan
  • Stöd i vardagssysslor som att betala räkningar och enkel matlagning
  • Matning och högläsning
  • Att vaka över person i förvirrat tillstånd

Du kan få RUT-avdrag upp till 75 000 kr per person och år.

Läs mer om RUT-avdrag

Någon som kommer förbi, fixar lunchlådor och sätter upp en hylla. Det är livskvalitet det!

Sätta upp hylla + dra en vits: fixartjänster

Behöver du hjälp med sätta upp tv:n på väggen, montera en gardinstång, sätta upp en ny lampa eller montera nyinköpta möbler?

Vi har trygga, erfarna och händiga medarbetare, redo att hjälpa dig med fixartjänster. Tack vare RUT-avdraget blir fixartjänster också prisvärda.

Att någon tittar in, tömmer sopor, tar en fika och bara säger hej. Det är livskvalitet det!

Anlita våra vardagshjältar – bestäm i lugn och ro

Kontakta oss så kan vi diskutera hur vi skulle kunna hjälpa till på bästa sätt. Att skapa livskvalitet är förstås väldigt viktigt, men det kan vara en utmaning. Ibland är det avstånd som begränsar, ibland tidsbrist. Det skapar ofta en känsla av stress och otillräcklighet. Det är just då vi gärna kommer in i bilden, som ett par extra händer.

Oavsett vad du väljer så låser vi inte upp dig i några krångliga avtal och bindningstider. Det är alltid enkelt att boka och boka om – när livet händer.

Välkommen

Börja med att fylla i postnumret där du vill ha hjälp

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.