Filmtajm

Kommer du ihåg någon av dessa filmer?

Veteranpoolen har funnits i över 10 år och har under åren gjort ett par reklamfilmer. Några av filmerna har rullat på TV och några i sociala medier. Ibland är det kul att kika tillbaka på svunna tider. Välkommen att dela det med oss!

”Vi är Veteranpoolen”

Vår verksamhet är möjlig tack vare våra underbara veteraner – erfarna och duktiga pensionärer som valt att jobba efter pensionen. Nu är det dags att ställa dem i rampljuset! Anders som jobbar med trädgård och älskar långfärder med hojen. Margaretha som bemannar ett storkök och spenderar lediga dagar på golfbanan. Två av alla våra fantastiska veteraner!

Ekonomen Lotta

Här möter vi veteranen Lotta som jobbat med löneutbetalningar i över 40 år. Totalt har hon betalat ut över 200 000 000 miljoner kronor.

Fastighetsteknikern Göran

Vet du hur många fastighetstekniker det krävs för att byta en lampa? En så klart. Göran har sett till så att hundratals hyresgäster har känt sig trygga och nöjda genom åren.

Inger i receptionen

Att jobba i reception handlar om att vara snabb och lösa problem – när tusen saker händer samtidigt. Med ett leende på läpparna. Då är det få som slår Inger på fingrarna.

Lasse på lagret

Lasse har packat 3 000 000 ton genom åren. Han vet att det krävs både precision och fokus för att göra det här jobbet bra.

Och den här gamla godingen!

Fråga Doktorn

I SVT-klassikern Fråga Doktorn intervjuas veteranen Bo Holmberg om den lite mossiga synen på att bli äldre. Gilla!

Jobba som pensionär – win-win

Pensionärer som jobbar på egna villkor fortsätter att bidra till samhället, och upplever dessutom ökat välmående. Nu skapar vi ett inkluderande samhälle där våra pensionärer får förutsättning kan fortsätta bidra med kunskap och erfarenhet!

Välkommen

Börja med att fylla i ditt postnummer

Klicka sedan på "Gå vidare"

Kontrollera postnumret du angav. Måste bestå av 5 siffror.

Tyvärr. Vi hittade inte det postnummer du angav. Men inga problem! Klicka här för att se ditt närmaste kontor.