Gräsklippning i Alingsås

Ibland finns helt enkelt inte tid eller möjlighet att ta hand om din trädgård. Då kan vi på Veteranpoolen i Alingsås hjälpa till. Vi har flera trädgårdskunniga veteraner i vår pool. Det handlar om personer som antingen varit yrkesverksamma trädgårdsarbetare eller har stor erfarenhet av att utföra alla möjliga slag av trädgårdsarbeten. Vi erbjuder inte endast hjälp med gräsklippning utan kan även utföra andra arbeten i din trädgård. De flesta av våra tjänster kan du göra RUT-avdrag för. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Här har du några exempel på små och stora trädgårdsarbeten som vi kan hjälpa till med:

  • Klippa gräs och buskar
  • Kratta grusgångar
  • Kratta och köra bort höstlöven
  • Rensa ogräs i rabatter och planteringar
  • Vår- eller höststäda

Så här enkelt är det att anlita Veteranpoolen i Alingsås för trädgårdsarbete:

  • Fyll i vår enkät för intresseanmälan eller ring direkt till lokalkontoret. Du når oss på 0322-30 33 05.
  • Berätta vad det är du vill ha hjälp med, ungefär hur stora ytor det är du vill ha klippta eller hur många planteringar du vill ha rensade. Det är också vara bra för oss att veta vilka trädgårdsredskap du har. Behöver du hjälp, tveka inte att rådfråga oss.

När vi mottagit din intresseanmälan går vi igenom vår pool för att hitta en lämplig kandidat. Ni kommer sedan överens om när och hur arbetet ska gå till.

Hos Veteranpoolen finner du pigga och starka veteraner som fortfarande har mycket kvar att ge. Det rör sig om avtals- samt ålderspensionärer med omfattande kunskap och kompetens. De jobbar för att de vill och kan och bestämmer själva vilka uppdrag de tar sig an. Genom Veteranpoolen får du en trygg och erfaren hjälpande hand.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Alingsås
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN