Fönsterputs i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo

Ta hjälp av vår fönsterputs i Askim, Frölunda, Högsbo och resten av västra Göteborg. Våra veteraner levererar rena rutor utan ränder på ett effektivt sätt.

Du får göra RUT-avdrag för fönsterputsning, vilket gör tjänsten både prisvärd och smidig att köpa in!

Trygg fönsterputsning i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo

Veteranerna putsar fönster på ungefär samma sätt som de flesta privatpersoner gör, med riktigt fina resultat. Vi debiterar per arbetad timme. Om till exempel prydnadsföremål och blommor är undanplockade från fönsterbrädorna går det snabbare och smidigare att putsa fönstren, och det blir billigare för dig i slutändan. Men vi kan självklart även hjälpa till med att städa undan i fönstren om det behövs.

Så bokar du fönsterputs i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo

Hör av dig med en intresseanmälan eller på telefon till lokalkontoret för Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo för att boka fönsterputsning. Du når oss på 031-18 13 87. Många gånger finns en veteran tillgänglig för fönsterputsning med kort varsel. I samband med den första kontakten kommer vi fråga dig om vissa saker, som gör det lättare för oss att ge ett rättvisande kostnadsförslag. I förväg är det bra om du kan ta reda på:

  • Hur många fönster du vill att vi ska putsa
  • Ungefär hur stora fönstren är
  • Om de är vändbara och hur många glas de har.

 

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om fönsterputsning i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo. Välkommen!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN