Veteranpoolen Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo

Vi servar följande stadsdelar:
 • Askim
 • Frölunda
 • Högsbo
 • Hovås
 • Tynnered
 • Långedrag
 • Grimmered
 • Fiskebäck
 • Sisjön
Adress :
Stora Åvägen 21, 43634, Askim
Öppettider:
 • måndag 09:00-17:00 tisdag 09:00-17:00 onsdag 09:00-17:00 torsdag 09:00-17:00 fredag 09:00-17:00 lördag Stängt söndag Stängt

Tiderna ovan är besökstider om man vill träffa oss på kontoret. Ringa eller maila kan man göra när det passar.

Behöver man inte svar direkt så kan man lämna en intresseanmälan i formuläret till höger eller skicka ett mail på goteborg.vastra@veteranpoolen.se

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Kontaktpersoner
Per Karnros
Per Karnros
Lediga jobb
 • Butikspersonal – Möbelaffär

  Uppdrag
  För kunds räkning söker vi nu en person som kan hjälpa till i deras showroom. Tidigare erfarenhet från möbelbranschen är ett krav.

  – Ta emot kunder, informera om möbler och sälja.
  – Omgående vid behov. Vardagar 11-17 och/eller lördagar 11-15.
  – Företaget ligger i Sisjön i Västra Göteborg. 

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  – Tidigare erfarenhet från möbelbranschen är ett krav.
  – Säljande person med intresse för människor.

  Vem trivs på Veteranpoolen?
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att få bidra till arbetsmarknaden och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 50 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte till något däremellan. Du och kunden kommer tillsammans överens om tiden när arbetet ska utföras såvida det inte från början finns en uttalad arbetstid.

  Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

  Vi ser framemot din ansökan!

  Anmäl intresse
 • Gôrtrevligt sommarjobb som trailerchaufför!

  För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba extra som trailerchaufför under sommaren! 

  Du kommer att transportera bilar med hjälp av trailerlastbil mellan olika verkstäder. Du utgår ifrån Högsbo och kör sedan mellan kundens enheter under dagen. 

  Det är ett gôrtrevligt och socialt jobb där du täcker upp för ordinarie chaufför under sommarsemestern. Du kommer till ett gott gäng med professionell personal som verkligen bryr sig om, och är stolta över kvaliteten på sitt arbete. Går allt bra och du trivs så kan det även vara aktuellt med hjälp vid behov framöver. 

  För att du ska trivas på detta uppdrag är du go och glad och gillar att göra väl ifrån dig. Du har erfarenhet av att köra trailerlastbil och det är meriterande om du har YKB. Du får ett antal dagars introduktion och upplärning så att du känner dig trygg och bekväm i dina åtaganden. 

  Omfattning/start: Uppdraget är beräknat att starta den 27 juni. Du kör plattan i mattan – heltid – i fyra veckor och om du trivs och vill fortsätta finns det möjlighet att täcka upp vid behov även framöver. 

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan