Veteranpoolen Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo

Vi servar följande stadsdelar:
 • Askim
 • Frölunda
 • Högsbo
 • Hovås
 • Tynnered
 • Långedrag
 • Grimmered
 • Fiskebäck
 • Sisjön
Adress :
Stora Åvägen 21, 43634, Askim
Öppettider:
 • måndag 09:00-17:00 tisdag 09:00-17:00 onsdag 09:00-17:00 torsdag 09:00-17:00 fredag 09:00-17:00 lördag Stängt söndag Stängt

Vi har öppet alla vardagar, men vill du besöka vårt kontor behöver du boka tid innan du kommer förbi så det inte krockar med någon annan och du tvingas vänta.

Ringa eller maila, goteborg.vastra@veteranpoolen.se, kan du göra när det passar.

Du kan också lämna en intresseanmälan i formuläret. Det kan ta lite längre tid att få svar den vägen.

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Kontaktpersoner
Per Karnros
Per Karnros
Matilda Skau
Matilda Skau
Lediga jobb
 • Vi söker en erfaren löneadministratör!

  Vår kund, som har sitt huvudkontor i västra Göteborg, söker nu efter en ny kollega som kan stötta ekonomichefen i frågor kopplat till lön! Det är ett stort bolag som har systerkontor i såväl Stockholm som Norge & Danmark. 

  Som löneadministratör kommer du att ha ansvar för att samordna och hantera lönerelaterade frågor från organisationen, genomgå befintliga processer för lön och rapportering samt driva specifika projekt kopplade till lön. Kunskap i lönesystemet Flex och erfarenhet av arbete med utlandslöner, särskilt kopplat till Norge och Danmark, är meriterande.

  Det är med andra ord en roll som passar perfekt med dig med lång och bred erfarenhet inom just lön där din kompetens kommer vara betydelsefull.

  Omfattning/start: Tjänsten är på 3 halvdagar i veckan som du har möjlighet att anpassa efter egna önskemål. Arbetet sker på plats i kundens lokaler (Västra frölunda).
  Start 1 april. 

  Vad vi erbjuder: Att arbeta på Veteranpoolen ger dig som pensionär en unik möjlighet att berika pensionen. Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassar våra uppdrag så att du kan njuta av din pension samtidigt som du tjänar en extra slant varje månad. Som anställd bjuds du även in till betalda sociala aktiviteter som biokvällar, julbord och sommarfester. Veteranpoolen erbjuder inte bara ekonomisk fördel, utan även en meningsfull social och kulturell upplevelse. Gör din pension ännu mer givande med oss!

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan! 

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan