Veteranpoolen Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo

Vi servar följande stadsdelar:
 • Askim
 • Frölunda
 • Högsbo
 • Hovås
 • Tynnered
 • Långedrag
 • Grimmered
 • Fiskebäck
 • Sisjön
Adress :
Stora Åvägen 21, 43634, Askim
Öppettider:
 • måndag 09:00-17:00 tisdag 09:00-17:00 onsdag 09:00-17:00 torsdag 09:00-17:00 fredag 09:00-17:00 lördag Stängt söndag Stängt

Vi har öppet alla vardagar, men vill du besöka vårt kontor behöver du boka tid innan du kommer förbi så det inte krockar med någon annan och du tvingas vänta.

Ringa eller maila, goteborg.vastra@veteranpoolen.se, kan du göra när det passar.

Du kan också lämna en intresseanmälan i formuläret. Det kan ta lite längre tid att få svar den vägen.

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Kontaktpersoner
Per Karnros
Per Karnros
Lediga jobb
 • Civilingenjör – Specialist inom elkraft

  Vår kund erbjuder en bred portfölj av krafttjänster och de arbetar huvudsakligen inom kraftverk, industrianläggningar, vindkraft och andra kraftsystem. De hjälper sina kunder att göra väsentliga förbättringar av befintliga system och processer, och ger stöd för planering, konstruktion och drift av nya installationer. Till denna kund har vi nu ett spännande uppdrag för dig som är civilingenjör men specialistkunskap inom elkraft.

  Som specialist inom elkraft i detta uppdrag kommer du vara en viktig del av ett Dynamics & Control-team som består av allt från nyutexaminerade ingenjörer till erfarna specialister inom elkraft och processreglering. Vi söker nu dig som är har stor erfarenhet från elkraftområdet och vill utvecklas som specialist inom stödtjänster, integrering av förnyelsebar kraftproduktion och energiförsörjningsstrategier. Du kommer att få arbeta tillsammans med andra specialister inom elkraft och även stötta och leda yngre kollegor i de olika uppdragen.

  För att passa i rollen bör du vara genuint intresserad och kunnig inom elkraftsystem. Du gillar att ha ett nära samarbete med kunden och det är viktigt för dig att förstå kundens problem och utmaningar. När det råder osäkerhet om rätt lösning tar du fram förslag och förankrar dem stegvis med kunden – du är en sann rådgivare. Du trivs även i rollen som mentor för yngre kollegor och är bra på att involvera dem i det arbete som ska göras. För att axla denna roll tror vi att du har 10års relevant arbetsbakgrund och behärskar både de svenska och engelska språket.

   
  Detta är en unik chans för dig med rätt bakgrund att få utmanas och bidra till många spännande projekt hos vår kund, så tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer!

  Omfattning/start: Flexibelt enligt överenskommelse med kund.

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser framemot din ansökan! 

  Anmäl intresse
 • Kul och flexibelt uppdrag inom CAD- ritning

  Uppdrag
  För kunds räkning söker vi nu lämplig person med erfarenhet av att rita i CAD.
  – Uppdraget går ut på att sätta sig in i kundens system för att sedan utbilda och hjälpa företaget igång med sitt nya system.
  – Uppdraget ska påbörjas snarast möjligt då de väntar på hjälp.
  – Väldigt trevlig miljö på ett privatägt företag i Frölunda.

  Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
  – Erfarenhet av och arbete i CAD program är ett krav. 
  – Har man tillsammans med detta erfarenhet av utbildning eller liknande pedagogik är det meriterande. D

  Vem trivs här
  För att jobba i Veteranpoolen måste du vara ålders- eller avtalspensionär. Du är ansvarfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att ”göra nytta” och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron. Det gör nämligen de som är anställda på Veteranpoolen. Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på 44 kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

  Anställningsvillkor
  Du är anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du är självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Hur går det till?
  Uppdragsförfrågan kommer till kontoret och förmedlas därifrån till veteranerna och den som är intresserad anmäler ett intresse om att få uppdraget. Som anställd i Veteranpoolen bestämmer du själv vilka uppdrag du vill ta och du förbinder dig inte.

  Vi ser framemot din ansökan

  Anmäl intresse
 • Körinstruktör till fordonsprogram – Flexibelt och roligt jobb!

  Till verkligheten utan omvägar, så vill skolan beskriva utbildningen för dem som läser på fordonsprogrammet. Vi söker nu dig med erfarenhet från livet på vägarna samt CE-kort som vill jobba som körinstruktör på denna moderna fordon- och transport utbildning. 

  Som körinstruktör kommer du att övningsköra med elever på gymnasiet i årskurs 2 och 3 som går på Fordonsprogrammet med transportinriktning. Din arbetsdag börjar med samplanering på morgon med ditt arbetslag, lektioner med elever och avslutas med efterarbete dokumentation av körningar i slutet av dagen. Lektionstid är ca 8-15/15.30 och din arbetsdag är ca 07:30-16:00.

  För att kunna jobba som instruktör i detta uppdrag behöver du ha flerårig yrkeserfarenhet som yrkeschaufför med behörighet minst CE. 

  Din sociala kompetens är mycket viktig och vi vill att du som person har lätt för att knyta band och skapa goda relationer till eleverna, att du är lyhörd och har god förmåga att anpassa utbildningen till målgruppen och individen. 

  Omfattning/start: Tillträde omgående, Omfattningen kommer varierar över tid, vi söker därför både dig som vill jobba upp till 80% och dig som vill jobba vid behov som vikarie. Arbetstid: ca. 7.30-16.

   Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

   Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 50 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster.

   Vi ser framemot din ansökan

   Anmäl intresse
  Exempel på våra företagstjänster i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo
  Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
  Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
  Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
  Butik och handel Butik och handel
  IT & teknik IT och teknik
  Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
  Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
  Gör en intresseanmälan