Hemservice i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo

Veteranpoolen i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo erbjuder trygg och kompetent hemservice. Våra erfarna veteraner erbjuder service och omsorg till den som behöver stöd i vardagen. Vi är flexibla och måna om att i största möjliga mån se till att samma person eller personer kommer varje gång. Hör av dig till Veteranpoolen i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo om du är ute efter personlig hemomsorg som blir kostnadseffektiv genom RUT-avdrag.

Personlig hemomsorg i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo

Veteranpoolen i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo erbjuder hemomsorg som anpassas efter den enskilda individen, därför kan vad som ingår variera. Men vi kan bland annat hjälpa till med:

  • Service som städning, tvätt, att handla mat och laga den.
  • Stöd med till exempel promenader och besök hos bank eller vårdcentral.
  • Hjälp med diverse sysslor som gräsklippning, snöskottning och enklare hantverk.

 

Flera av de hushållsnära tjänster som kan ingå i hemservice går det att få RUT-avdrag på. Allt om reglerna kring avdraget finns att läsa på Skatteverkets webbplats. I skrivande stund kan du få avdrag på tjänster som:

  • Promenader och stöd vid ärenden såsom läkarbesök eller att handla mat
  • Hjälp med att betala räkningar, att laga enkel mat, matning och högläsning
  • Att vaka över en förvirrad person

Så får du hjälp med hemservice i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo

Om du vill komma igång med hemomsorg i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo är det bara att ringa oss på kontoret eller att skicka en intresseanmälan online. Vi kommer fråga dig vad du vill ha hjälp med och diskutera hur de behoven kan mötas. Nästa steg är matchningen med en veteran. I den här sortens tjänst är det ofta bra om brukaren och veteranen har en del gemensamt och bor nära varandra. Som en extra trygghet har vår hemservicepersonal alltid en legitimation med sig som de kan visa upp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN