Trädbeskärning i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo

Vi på Veteranpoolen Västra Göteborg hjälper gärna dig i till exempel Askim, Frölunda och Högsbo med trädbeskärning, för att säkra friska trädkronor som ger frisk och god frukt. Lång erfarenhet och rätt kunskap gör det enkelt för våra veteraner att ta sig an projektet framgångsrikt. Vi erbjuder även andra sorters trädgårdsarbete, som storrensningar inför vintern och lövkrattning. Dessutom kan du få RUT-avdrag för arbetet, vilket gör trädbeskärning till en kostnadseffektiv tjänst att köpa in. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Så fungerar vår trädbeskärning i västra Göteborg

För bästa möjliga resultat utför vi trädbeskärning under JAS och vårvinter. Vilken tid på året som passar bäst beror på vilken sorts träd du har. Det kan så klart vara svårt att veta, så hör gärna av till oss om du har frågor.

JAS står för Juli-Augusti-September och det här är en bra period för beskärning av många träd. Då är det nämligen nära inpå deras vinterdvala, som ger träden gott om tid att återhämta sig inför vårens tillväxtperiod.

Samtidigt finns det andra sorters träd som mår allra bäst av beskärning under sin dvala på vårvintern. På så sätt blir de mindre stressade av det.

Vi kan hjälpa dig med bortforsling av avfall från beskärningen.

Boka trädbeskärning i Askim, Frölunda, Högsbo

Vill du boka trädbeskärning med våra rutinerade och trygga veteraner? Det första steget är att ringa vårt lokalkontor på telefonnummer 031-18 13 87 eller skicka en intresseanmälan. I och med det får du berätta lite mer om uppdraget, till exempel vilken sorts träd du har, hur stora de är med mera. Genom att ta reda på det blir det lättare för oss att ge rättvisande råd och en prisuppgift. Om allt sedan känns bra godkänner du, och vi startar uppdraget. Snabbt och effektivt!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Göteborg Väster, Askim, Frölunda, Högsbo
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN