Gräsklippning i Borås

Den tiden av året då vi slipper snön är det för många en härlig tid när det finns mycket som måste göras i trädgården. För andra kan det istället kännas som att trädgården mest är till besvär eftersom de har tillräckligt att tänka på. Det finns också ett stort antal som gärna hade sysselsatt sig med trädgårdsbestyr, men av olika anledningar inte klarar av det. Behöver du hjälp med gräsklippning eller annat trädgårdsarbete bör du kontakta Veteranpoolen. Vi finns tillgängliga för dig som bor i norra, västra eller östra Borås samt även för dig som bor i Bollebygd, Ulricehamn och Mark. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Hjälp med allt du behöver

Vi gör allt från ordentliga vårstädningar av trädgården till kontinuerliga häckklippningar. Våra duktiga medarbetare har många års egen erfarenhet av trädgårdsarbete. Det spelar ingen roll hur mycket du vill ha gjort. Våra veteraner hjälper dig med allt som kan behövas. Ytterligare en fördel med att anlita någon som utför arbetet åt dig är att du kan utnyttja det så kallade RUT-avdraget. Det innebär att du kan dra av halva arbetskostnaden.

Exempel på sådant vi kan hjälpa dig med:

  • Klippa gräs och ansa buskar samt häckar.
  • Kratta grusgångar
  • Räfsa löv och köra bort dem från din tomt.
  • Rensa bort ogräset från ditt trädgårdsland eller dina rabatter.
  • Vår- eller höststäda

Anlita hjälp med gräsklippningen från Veteranpoolen:

Du kan antingen börja med att fylla i en intresseanmälan så kontaktar vi dig snarast möjligt, eller ring direkt till ditt lokala kontor i Borås på telefonnummer: 033-13 97 00. Vi kommer då att ställa ett antal frågor, till exempel hur stor din gräsmatta är, när du vill ha hjälp med gräsklippning eller hur stor häcken som ska ansas är. Vi behöver också veta vilka maskiner och trädgårdsverktyg du har, och vilka som vi eventuellt behöver ta med.

När du anlitar en av våra veteraner får du en kompetent, erfaren och motiverad medhjälpare. Våra veteraner tar endast de uppdrag de själva väljer och jobbar på sina egna villkor.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Borås
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN