Trädbeskärning i Borås

Behöver du fixa till dina träd i Borås? Då ska du kontakta oss på Veteranpoolen. Vi har arbetat många år med trädbeskärning i Borås. Hos oss finns personal med lång erfarenhet av trädbeskärning som erbjuder service i toppklass och som vet vad som behövs för att träden ska leva länge, växa starka och ha ett vackert yttre. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

JAS-metoden för bästa jobbet

Vi utför trädbeskärning i Borås med den effektiva JAS-metoden. Det betyder att träden klipps först när sommaren träder in i höst. Vid den här tiden är det mer skonsamt för träden att behandlas eftersom de är starkare och kan ta hårt arbete. Då får de också en chans att få en bra vila under vintern. Våra veteraner kan se efter om ditt träd har eventuella skadedjur och avgöra om träden behöver någon behandling för att må bra. Om så är fallet kan vi även utföra behandlingen.

Hur du bokar

Du kan boka trädbeskärning i Borås enkelt genom att fylla i intresseanmälan på vår hemsida eller ringa direkt till oss. Då vill vi gärna ha lite mer information om uppdraget, till exempel vilken sorts träd och hur många som ska behandlas. Därefter erbjuder vi dig vår bäst passande personal. En av våra veteraner kommer att kontakta dig och ni bestämmer när det passar bäst att komma. Säg gärna till om vilka verktyg du har tillgång till, så att veteranen kan ta med fler om det behövs.

Du är berättigad RUT-avdrag för trädbeskärning

När vi utför trädbeskärning hemma hos dig i Borås vill vi att du ska vara nöjd med både vårt arbete och priset för det. En fördel är att man sedan augusti i år kan lägga till RUT-avdraget på trädbeskärning. Då får du en del av skatten reducerad, och det blir billigare för dig. Avdraget kan du få om du köper hushållsnära tjänster, såsom trädbeskärning.

Efter att vi har beskurit dina träd, hjälper vi mer än gärna till med att föra bort de restprodukter som kommit till under vårt arbete, även om det inte inkluderas av RUT, till skillnad från själva trädbeskärningen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Borås
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN