Gräsklippning i Dalarna

Vill du ha hjälp med trädgårdsarbete och bor i Dalarna? Ta kontakt med oss på Veteranpoolen Falun Borlänge. Vi kan hjälpa till med de flesta typer av trädgårdsarbete som till exempel klippning av häckar eller större säsongbetonade städningar av trädgården. Alla våra veteraner har stor erfarenhet av trädgårdsarbete, både från yrkesarbete och hobbyverksamhet. Vårt kontor besöker du på Ritargatan 6 i Borlänge eller Kyrkbacksvägen 8 i Falun. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Många av tjänsterna vi erbjuder kan du också göra rut-avdrag (skattereduktion) för.

Följande är exempel på vad vi kan hjälpa till med:

  • Klippa gräs
  • Klippa buskar
  • Kratta grusgångar och sandområden
  • Kratta och forsa bort höstlöv
  • Rensa ogräs i planteringar och rabatter
  • Vår- samt höststäda

För att hyra gräsklippning genom Veteranpoolen gör du så här:

Anmäl ditt intresse genom att fylla i enkäten här på sidan så kontaktar vi dig. Du kan också ringa lokalkontoret i Falun. Vi kommer att fråga dig om några saker om uppdraget, till exempel hur stor gräsmattan är och hur många rabatter som ska rensas. Tala även om var i Dalarna du bor. Vi kan utföra arbeten i Falun, Säter, Leksand och Borlänge. Vi väljer sedan ut en lämplig resurs i vår pool.

Låt oss veta vilka trädgårdsredskap du redan har hemma och vad vi behöver ta med oss. Det är till exempel viktigt att ha en fungerande gräsklippare om du vill beställa gräsklippning.

När du anlitar en av våra veteraner får du motiverad och erfaren arbetskraft. Våra veteraner är pensionerade men har valt att fortsätta arbeta. De väljer själva vilka uppdrag de tar sig an och jobbar på sina egna villkor.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Dalarna
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN