Trädbeskärning i Dalarna

Är du på jakt efter att få dina träd beskurna i Dalarna? Då kan vi på Veteranpoolen fixa det. Vi har kunnig personal med lång erfarenhet vad gäller trädbeskärning i Dalarna. Vi har arbetat många år med att ansa och behandla träd på rätt sätt, så att de kan leva ett långt liv och ge dig den frukt du önskar. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Vi arbetar med JAS-metoden

För bästa resultat arbetar vi enligt JAS-metoden när vi beskär dina träd. Det betyder att vi arbetar med träden endast under perioden då de tål mycket, det vill säga innan hösten och den långa vintern. På så sätt försäkrar man sig om att träden håller bättre, eftersom de under den här tiden är mer slitstarka. Det är också lättare för våra veteraner att se om trädet har någon slags skada, så att en hjälplig behandling kan utföras. Om vi upptäcker eventuell skada eller odjur hjälper vi dig gärna med behandlingen och lämnar kvar vackra och friska träd.

Kontakta oss

För att kontakta oss kan du fylla i en intresseanmälan på vår hemsida eller ringa direkt till vårt lokalkontor. När du hör av dig till oss önskar vi lite mer information om arbetet du vill att vi ska utföra, till exempel hur många och vilken typ av träd det gäller. Då vet våra veteraner mer om vad uppdraget innebär. En veteran kommer att höra av sig till dig och ni planerar tillsammans om när det passar att vi kommer för att beskära dina träd i Dalarna. Säg gärna till om vilka verktyg du har, så att veteranen kan ta med sig extra om det skulle behövas.

Möjlighet att använda RUT-avdrag

Vi i veteranpoolen vill såklart att våra kunder ska bli nöjda med vårt arbete och kostnaden för det. Det populära RUT-avdraget kan du använda dig av när det gäller trädbeskärning. Det betyder att du får avdrag på skatten för tjänsten. Trädbeskärning ingår i RUT-avdraget sedan augusti 2016. Säg till oss att du vill använda RUT-avdraget när du kontaktar oss, så ska vi förbereda det åt dig.

Efter vårt arbete kan vi självfallet frakta bort de föremål som blivit kvar, men det är något som inte ingår i RUT-avdraget.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Dalarna
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN