Målare i Enköping

Oavsett om det gäller målning från grunden eller ommålning så kan Veteranpoolens målare i Enköping leverera ett fint resultat. Våra veteraner har lång erfarenhet av att sätta ny färg inomhus eller utomhus med en fräsch, nyrenoverad känsla. Inget uppdrag är för stort eller för litet! Vi tar oss an allt från enklare målning av snickerier till totalrenovering med målning av tak, väggar, tak, fönster och lister. Vi matchar alltid uppdraget med rätt kompetens bland våra målare i Enköping.

Enbart fackmän bland våra målare i Enköping

Veteranpoolens målare är proffs och du anlitar alltid en fackman med lång erfarenhet av allt inom måleri, från målning av väggar till snickeri, fönstermålning till fasadmålning. Ett bra tips är att även ta hjälp med rådgivning inför ditt måleriprojekt. Alltid trygga fackmannatips för materialval och färgval. Anlita oss exempelvis för att:

  • Måla innerväggar
  • Sätta färg på lister och fönster
  • Måla om köksluckor
  • Måla om trä- och putsfasader
  • Ge nytt liv åt trappor med färg
  • Måla altaner och staket
  • Måla om huset
  • Måla betonggolv

 

Glöm inte! Förarbetet är ofta avgörande för ett bra slutresultat. Viktiga delar av måleriarbetet och vi åtar oss gärna att skrapa, spackla, slipa, målartvätta samt täcka de ytor som inte ska få färg på sig.

Alltid trygg arbetsmiljö för våra målare

Om arbetsytorna inte kan nås med hjälp av vanlig trappstege så kan hyra av en målarställning vara aktuell för att vi ska kunna utföra målerijobbet. Rådgör gärna med oss om du är osäker på vad som eventuellt behövs till ditt projekt. Prio är alltid att skapa de allra bästa förutsättningarna för ett riktigt bra slutresultat i kombination med trygg och säker arbetsmiljö för våra målare i Enköping.

Tips! Behöver du hjälp med inköp av material eller bortforsling av avfall? Detta kan våra målare i Enköping utföra det.

Målare i Enköping med ROT-avdrag

Ta gärna tillfället i akt att använda dig av ditt ROT-avdrag när du anlitar våra målare i Enköping! Allt du behöver göra är att meddela oss att du är intresserad av ROT-avdrag så fixar vi pappersarbetet. Du som privatperson kan göra ROT-avdrag när du köper tjänster av våra målare i Enköping. Bor du i eget hus gäller ROT-avdraget på såväl fasadmålning som målning inomhus. För dig som bor i bostadsrätt gäller ROT-avdraget för invändig målning. Du kan få en skattereduktion på 30 procent av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor. Mer information om gällande regler för ROT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Så enkelt bokar du målare i Enköping

Steget från tanke till ett snyggt slutresultat är inte långt hos Veteranpoolen. Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss inom kort. Det går lika bra att ringa vårt lokalkontor i Enköping, som skickar en tydlig offert baserad på detaljer och önskemål. Vi matchar dig sedan med målare i Enköping för måleri enligt tidsplan. Välkommen som kund hos Veteranpoolen Enköping, vi ser fram emot din intresseanmälan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Enköping
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN