Veteranpoolen Enköping

Vi servar följande kommuner
 • Enköping
 • Sala
 • Norberg
 • Fagersta
Adress :
Ågatan 15B, 749 35 , Enköping
Öppettider:
 • måndag 08:30-17:00 tisdag 08:30-17:00 onsdag 08:30-17:00 torsdag 08:30-17:00 fredag 08:30-17:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Lediga jobb
 • Kanonuppdrag för dig med kunskaper om trädgårdsmaskiner!

  Är du en hejare på att reparera trädgårdsmaskiner? Då söker vi dig till ett kanonuppdrag i Sala. Vår kund är en skog-och trädgårdsbutik som dessutom också har en verkstad där kunder kan lämna in sina trädgårdsmaskiner på service och reparation.

  Vi har idag en veteran på plats och söker nu ytterligare en erfaren mekaniker för att hjälpa till med att avlasta personalen på verkstaden. Du kommer i detta uppdrag alltså hjälpa till med att meka med allt som rör trädgårdsmaskiner, det vill säga gräsklippare, åkgräsklippare, trimmers, röjsågar, motorsågar mm. 

  För att trivas på detta uppdrag tror vi att du har har tidigare erfarenhet som mekaniker, lantbrukare eller motsvarande och därmed har god kännedom om trädgårdsmaskiner. Om du dessutom kan koppla upp och felkodsläsa modernare maskiner mot dator är det meriterande. 

  Omfattning/start: Start snarast möjligt. Omfattningen är flexibel mellan 50-100% och går att anpassas efter egna önskemål.


  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

   

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Enköping
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan