Veteranpoolen Enköping

Vi servar följande kommuner
 • Enköping
 • Sala
 • Norberg
 • Fagersta
Adress :
Ågatan 15B, 749 35 , Enköping
Öppettider:
 • måndag 08:30-17:00 tisdag 08:30-17:00 onsdag 08:30-17:00 torsdag 08:30-17:00 fredag 08:30-17:00 lördag Stängt söndag Stängt
Kontaktpersoner
Lediga jobb
 • Roligt uppdrag som frukostvärd på hotell!

  Nu söker vi en frukostvärd till ett fint hotell i centrala Enköping. Hotellet brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra. De är ett engagerat och sammansvetsat team och nu söker dom dig som vill jobba extra som frukostvärdinna. 

  Som frukostvärdinna kommer du i huvudsak hjälpa till med att förbereda, fylla på och servera frukost men rollen innefattar även andra uppgifter som bemöta hotellgäster och ge service där det behövs. 

  För att du ska trivas på detta uppdrag är det meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande uppdrag tidigare. Som person är du social, engagerad och ansvarstagande. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Men först och främst är du en glad och social person som älskar det du gör!

  Omfattning/start: Start omgående. Omfattningen är varannan helg fram till oktober. Arbetstider mellan 06.00-11.00. 

  Om oss: Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi har 8000 anställda och finns på 55 kontor i hela landet. Vi bemannar företag i de flesta branscher och hjälper privatpersoner med ROT- och RUT-tjänster. Som anställd hos oss är du självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.

  Ansök idag! Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veteranpoolen!

  Vi ser fram emot din ansökan!

   

  Anmäl intresse
Exempel på våra företagstjänster i Enköping
Ekonomi, administration, löner & HR Ekonomi och administrationHR-personalLöneadministratörer
Kontorsservice & lokalvård KontorsserviceKontorsstädLokalvård
Försäljning & kundtjänst Kundtjänst, receptionSäljare
Butik och handel Butik och handel
IT & teknik IT och teknik
Utbildning & pedagogik Utbildning & pedagogik
Övriga yrkesområden Övriga yrkesområden
Gör en intresseanmälan