Hemservice i Enköping

Är du anhörig till en äldre person som skulle behöva stöd och hjälp i vardagen? Kanske börjar du själv bli äldre och har svårt med de sysslor som tidigare var självklara att klara själv? Veteranpoolen erbjuder trygg och kompetent hemservice i Enköping för hjälp inom områden som att handla, städa, göra ärenden eller att stryka tvätten. I ryggen har vi vårt unika koncept där ”äldre hjälper äldre”. En tjänst där våra veteraner kan stötta upp och vara ett vardagsstöd. Med RUT-avdraget blir det dessutom en extra förmånlig tjänst för dig.

Hemservice i Enköping baserad på omsorg

Vi utformar innehållet i vår hemservice i Enköping efter kundens egna önskemål och behov. Det kan vara skönt att veta att en viktig del för tryggheten i vår tjänst är att vi i största möjliga mån ser till samma veteran eller veteraner kommer varje gång. Bekanta ansikten och trygga rutiner. Vi kan exempelvis hjälpa till med:

  • Service hemma: städ, tvätt & stryk, handla och laga mat
  • Stöd vid sysslor: gräsklippning, snöskottning, fönsterputs, enklare hantverk
  • Stöd vid ärenden: hjälp vid utflykter, promenader eller stöd vid besök på bank och vårdcentral

Vilken hemservice omfattas av RUT-avdraget?

För alla som funderar på hemomsorg i Enköping så är givetvis RUT-avdraget intressant. Det är begränsat till vissa typer av hushållsnära tjänster. Exakt vilka hittar du på Skatteverkets hemsida men här listar vi några av de vanligaste hos Veteranpoolen:

  • Hjälp med personlig hygien samt av- och påklädning
  • Stöd vid promenader och vissa ärenden på stan
  • Stöd i vardagssysslor som att betala räkningar och enkel matlagning
  • Matning och högläsning
  • Att vaka över person i förvirrat tillstånd

Boka trygg hemservice i Enköping

Vi är mycket noga i vårt urval och vem som ska utföra uppgifterna. Veteranen får gärna dela intressen med den som köper hemservice i Enköping. Gärna bo nära. Trygghet är avgörande för denna typ av tjänster och därför bär vår personal alltid legitimation som kan visas upp vid behov.

Välkommen att kontakta oss vid intresse och behov av hemservice. Fyll i en intresseanmälan här på webben eller ring lokalkontoret i Enköping. Vi lyssnar in i vad du tänker dig för typ av stöd. Därefter matchar vi dig med en lämplig veteran.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Enköping
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN