Städning i Enköping

Boka smidig städning via Veteranpoolen. Våra veteraner skapar luft i tillvaron genom professionell städning i Enköping. Ägna helgerna åt inspirerande planer och kom hem till ett nystädat rent hem som doftar fräscht. Som städbolag erbjuder vi flexibel städning i Enköping: allt från löpande vecko- och månadsstädning till flyttstädning och grovstädning efter säsong. Vill du använda dig av RUT-avdraget blir ännu mer förmånligt att boka in vår städtjänst.

Grundlig hemstädning i Enköping

Våra veteraner som jobbar med städning i Enköping har alla lång erfarenhet av hemstäd. De är motiverade medarbetare vilket gör Veteranpoolen till en pålitlig städservice. En av våra fördelar är att samma person alltid utför städningen i ditt hem – i möjligaste mån. Vi anpassar självklart städningen efter dina önskemål men ofta ingår:

  • Damning & dammsugning
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning och rengöring av vitvaror och köksskåp
  • Städning av badrum: dusch, badkar, toalettstol, kranar etc

 

Du kan också boka på fönsterputsning. Både som en del av din löpande hemstädning eller vid behov.

Flexibel hemstädning i Enköping

Vi anpassar frekvens och omfattning av städningen efter dina önskemål. Utöver vanlig städning kan det ibland behövas en rejäl grovstädning för att bibehålla trivseln. Då kontaktar du oss så ordnar vi det. Våra vanligaste städtjänster i Enköping:

  • Löpande städning (exempelvis veckostädning eller månadsstädning)
  • Flyttstädning
  • Vårstädning, storstädning och grovstädning

 

Boka städning i Enköping med RUT-avdrag

Städning är en RUT-berättigad tjänst, vilket gör det till en förmånlig tjänst att anlita hos Veteranpoolen. Vi tar hand om all administration kring ditt RUT-avdrag för städning i Enköping, inklusive ansökan av hos Skatteverket.

  • Avdraget gäller 50 procent på arbetskostnad.
  • Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr/år eller om du är över 65 år: 50.000 kr/år.

 

Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Enkelt att boka hemstädning i Enköping

Vi ser fram emot att matcha dig med veteran inriktad på städning i Enköping. Ute efter löpande städservice? Eftersom olika hem tar olika lång tid att städa gör vi gärna en första städning. Därefter kan vi lämna ett prisförslag för löpande städning.

Gör en kostnadsfri intresseanmälan via – alternativt ring vårt lokalkontor i Enköping. Vi behöver detaljer kring antal rum och kvadratmeter samt dina önskemål för hemstädningen. Vi vill också veta om du önskar RUT-avdrag. Vill du boka in en grov- eller flyttstädning får du en tydlig offert på det och på önskad tid. Välkommen som kund hos Veteranpoolen Enköping, vi ser fram emot din intresseanmälan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Enköping
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN