Trädbeskärning i Enköping

Våra trädbeskärare i Enköping har lång erfarenhet och utför en trygg och kontrollerad beskärning i din trädgård. Veteranpoolen är en lyhörd leverantör som matchar uppdrag med rätt kompetens när du behöver hjälp, oavsett om syftet är att få in mer ljus, forma träd rätt eller få frukt av högre kvalitet. De allra flesta träd, buskar och häckar bör som bekant beskäras med jämna mellanrum. Självklart kan Veteranpoolen även hjälpa dig med de flesta andra typer av trädgårdsarbete i Enköping. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Trädbeskärning i Enköping med rätt tajming

Har du koll på vilken beskärningsperiod som passar dina träd? Om inte – så är du välkommen att konsultera oss inför din trädbeskärning i Enköping. Olika typer av träd och växtlighet beskärs som bekant vid olika tidpunkter under året med kulmen under JAS-perioden, dvs juli-augusti-september – precis innan de går in i sin vintervila. Under JAS-perioden kan din trädbeskärare i Enköping också lättare bedöma om dina träd är angripna av skadedjur.

  • För vissa träd fungerar det att beskäras under vårvintern, när trädet är i vila och du ser strukturen på trädet tydligare.
  • Många träd, buskar och häckar som med fördel beskärs under JAS-perioden.

Trädbeskärning i Enköping med RUT-avdrag

Sedan 2016 är trädbeskärning en RUT-berättigad tjänst, vilket gör trädbeskärning till en förmånlig tjänst att anlita hos Veteranpoolen. Veteranpoolen sköter all administration kring RUT-avdraget inklusive ansökan av hos Skatteverket. Det enda du behöver göra är att meddela oss att du är intresserad av RUT-avdrag för din trädbeskärning.

  • Avdrag medges för arbetskostnad och rabatterar priset med 50 procent.
  • Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr/år eller om du är över 65 år: 50.000 kr/år.

Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Tips! Har du behov av kringtjänster, som att forsla bort sly och kapade trädgrenar så kan du anlita Veteranpoolen för detta. Bortforsling omfattas inte av RUT-avdrag.

Boka in trädbeskärning i Enköping

Vill du boka trädbeskärning och är intresserad av ett kostnadsförslag från Veteranpoolen? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig – alternativ ring vårt lokalkontor i Enköping. Lista dina önskemål: vilka träd, häckar eller buskar uppdraget gäller och hur många som ska beskäras. Ange också om du vill ha RUT-avdrag så återkommer vi med en tydlig offert. Vi bokar därefter gärna in uppdraget hos av våra trädbeskärare i Enköping. Välkommen som kund hos Veteranpoolen Enköping, vi ser fram emot din intresseanmälan.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Enköping
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN