Fönsterputs i Enköping

Våra veteraner är proffs på rena fönster och finns tillgängliga för effektiv fönsterputs i Enköping. Få saker höjer humöret som skinande blanka rena fönster och en utsikt fri från smuts och salt och därför erbjuder Veteranpoolen fönsterputsning. Du kan självklart alltid kombinera fönsterputsning med städning, en tjänst vi också erbjuder.

Från enstaka fönsterputs till löpande abonnemang

Du väljer hur ofta du vill ha dina fönster putsade. Många föredrar fönsterputs i Enköping på abonnemang för att alltid kunna njuta av fräscha fönster. Våra veteraner med lång erfarenhet av fönsterputsning levererar då uppdraget löpande. Hos Veteranpoolen kan du självklart boka fönsterputs i Enköping på kort varsel.

Trygg och säker fönsterputs i Enköping

Vårt prio är att skapa förutsättningar för ett gott slutresultat av vår fönsterputs i Enköping samt erbjuda en bra arbetsmiljö för våra veteraner. För att minska risken för fallolyckor putsar vi därför bara fönster som nås med en vanlig trappstege; detta för att minska risken för fallolyckor. Våra fönsterputsare i Enköping kan frigöra ytorna framför fönstren om så önskas. Vill du snabba upp arbetet och ta ner priset kan du själv ta bort krukor och prydnadsföremål inför avtalad fönsterputs.

Smidig fönsterputs med RUT-avdrag

Fönsterputsning är en RUT-berättigad tjänst, vilket gör det till en förmånlig tjänst att anlita hos Veteranpoolen. Veteranpoolen sköter all administration kring RUT-avdraget för fönsterputsning och det enda du behöver göra är att meddela oss om du vill ansöka om RUT-avdrag.

  • Avdrag medges för arbetskostnad och rabatterar priset med 50 procent.
  • Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr/år eller om du är över 65 år: 50.000 kr/år.

 

Mer information om gällande regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.

Enkel tidsbokning av fönsterputs i Enköping

Veteranpoolen kan oftast leverera fönsterputs i Enköping på kort varsel. Gör en kostnadsfri intresseanmälan via formuläret alternativt ring vårt lokalkontor i Enköping. Vi ställer detaljfrågor kring önskad fönsterputsning: hur många fönster, ungefärlig storlek, om de är vändbara samt hur många glas fönstren har. Vi vill också veta om du önskar RUT-avdrag. Därefter skickar vi en tydlig offert.

Vi bokar in tid med en av våra fönsterputsare i Enköping och du kan se fram emot en härlig utsikt genom rena fönster. Välkommen som kund hos Veteranpoolen Enköping!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Enköping
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN