Gräsklippning i Eskilstuna

Söker du någon som kan hjälpa dig med trädgårdsarbete i Eskilstuna? Ta då kontakt med oss på Veteranpoolen. Våra kunniga veteraner tar sig an varierade uppdrag och kan anlitas både när du behöver räfsa och frakta bort höstlöven samt när du vill ha återkommande trädgårdstjänster varje vecka eller månad. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Flera av våra medarbetare har också kunskaper i hur man beskär olika träd och klipper trädgårdshäckar på bästa sätt. Önskar du hjälp med mer avancerade jobb, som exempelvis att anlägga en uteplats, kan Veteranpoolen också bistå med mer professionella hantverkare. Oavsett om du anlitar någon av våra trädgårdsmästare för tillfälliga projekt eller fortlöpande service i trädgården så kommer vi att förse dig med rätt kompetens för just dina behov.

Exempel på arbeten vi kan utföra i din trädgård:

  • Kratta grusgångar och löv
  • Rensa ogräs
  • Plantera
  • Gräva trädgårdsland
  • Klippa gräs
  • Beskära träd
  • Trimma buskage

Kontakta oss på Veteranpoolen i Eskilstuna för att boka våra tjänster. Välj mellan att skicka in frågeformuläret här på hemsidan, eller hör av dig till oss per telefon eller e-post. Vänligen ge oss så mycket information som möjligt om uppdraget, som exempelvis storlek på gräsmattan som behöver klippas, antalet rabatter som behöver ses över, hur många träd som ska beskäras eller vad som behövs göras till den planerade uteplatsen. Uppge också när du behöver vår hjälp och ungefärlig tidsåtgång. Utefter omfattningen på uppdraget och dina önskemål hittar vi sedan en veteran med passande kompetens i vår pool.

Våra veteraner är alla avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta även efter pensionen för att de vill och kan. Här på Veteranpoolen arbetar de nämligen på sina egna villkor och väljer vilka uppdrag och projekt de skall åta sig, baserat på tillgänglighet såväl som intresseområde. Många av de veteraner som erbjuder sina tjänster inom trädgårdsarbete har tidigare arbetat med det professionellt, andra har mångårig erfarenhet inom området på annat sätt. När du anlitar Veteranpoolen vet du att du alltid får gedigen kompetens och kunskap till ditt förfogande.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eskilstuna
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN