Trädbeskärning i Eskilstuna

Om dina träd hemma i Eskilstuna behöver beskäras, hjälper vi gärna till. Vi på Veteranpoolen ger dig möjligheten att få trädbeskärning i Eskilstuna utfört av skickliga trädgårdsarbetare med många års erfarenhet inom området. Vi hjälper dina träd att växa och må bra så länge som möjligt, så att du får god skörd varje år. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

JAS-metoden är effektivaste sättet

Vi på Veteranpoolen använder oss av JAS-metoden för bästa resultat. Detta innebär att man beskär och behandlar träden efter sommarens slut. Då har träden bäst motståndskraft innan de ska vila under det kalla vinterhalvåret. Våra trädgårdsarbetare kan då se om dina träd behöver extra omvårdnad och upptäcka skadedjur eller annat. Om ditt träd har utsatts för eventuella skadedjur, kan våra veteraner ge förslag på passande behandling, och utföra behandlingen om du önskar.

Såhär gör du för att boka trädbeskärning i Eskilstuna

Genom intresseanmälan på vår hemsida kan du boka trädbeskärning i Eskilstuna. Du kan också kontakta oss via telefon. Låt oss veta vad du vill ha utfört, vilket typ av träd du önskar att vi ska arbeta med och hur många de är. Därefter ser vi vilken person i vår veteranpool som passar bra till den typen av trädbeskärning i Eskilstuna. En veteran kommer att höra av sig till dig och ni kan tillsammans planera när det passar bäst att komma. Du får gärna säga till om vilka verktyg du har. Då kan vår veteran ta med de verktyg som behöver kompletteras.

Använd RUT-avdraget när vi beskär dina träd

Vårt mål är att du som anlitar oss ska få den bästa möjliga assistans och även det bästa priset. Du kan använda RUT-avdraget när du anlitar oss för att beskära dina träd. Detta betyder att du får en skattereduktion på tjänsten vi erbjuder. Trädbeskärning finns sedan augusti 2016 med i RUT-avdraget. Därför är det ingen idé att vänta längre när dina träd behöver skötas om. Säg till om du är intresserad av RUT-avdrag så hjälper vi dig med det.

Självfallet kan vi köra bort allt som blir kvar efter att träden klippts, även om det inte ingår i RUT-avdraget.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eskilstuna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN