Trädbeskärning i Eslöv

Veteranpoolen hjälper dig gärna med trädbeskärning i Eslöv med omnejd. Att beskära träd är en viktig del av trädgårdsskötseln, och våra kunniga yrkesmän och duktiga veteraner har alla lång erfarenhet av just trädgårdsarbete och trädbeskärning. Vi har kunskap om hur och när olika träd bäst beskärs för att fortsätta växa vackert och för att bära så mycket frukt som möjligt säsong efter säsong. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

JAS-metoden för trädbeskärning i Eslöv

På Veteranpoolen utför vi trädbeskärning enligt JAS-metoden. Det innebär att träden beskärs under sensommaren eller den tidiga hösten eftersom träden mår bäst av att friseras under denna del av året. Under den här tiden tål också träden kirurgiska ingrepp bättre och vår trädgårdskunniga personal har lättare att se vilka delar av trädet som behöver kapas samt om trädet är angripet av någon form av ohyra. Skulle behandling behövas kan vår personal givetvis hjälpa till även med detta.

Kontakta oss för trädbeskärning i Eslöv

Kom i kontakt med oss via intresseanmälan som du hittar här på hemsidan. När du skickat in din intresseanmälan hör vi av oss till dig. Du är kan också ringa oss direkt på vårt lokala kontor.

Beskriv uppdraget så detaljrikt som möjligt redan från början, så att vi vet vilken typ av träd som beskärningen gäller, hur många träd som omfattas. Vi matchar sedan uppdraget med resurserna i vår pool och du sätts i kontakt med en kunnig veteran som kommer att kunna utföra uppdraget utan problem. Om du vill att Veteranpoolens personal ska bistå med egna verktyg eller stegar är det bra om du nämner det redan från början.

Använd RUT-avdraget

Det är en viktig del av Veteranpoolens verksamhet att erbjuda service av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, och vi uppmuntrar dig att utnyttja RUT-avdraget de fall det är möjligt. Trädbeskärning faller sedan augusti 2016 inom ramen för RUT-avdraget, vilket betyder att du numera kan få skatteavdrag på även denna typ av tjänster. Tveka därför inte att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med att beskära dina träd. Vår personal kan även hjälpa till med att forsla bort eventuellt avfall, men detta faller tyvärr inte inom ramen för RUT-avdraget.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Eslöv
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN