Gräsklippning i Falkenberg

Behöver du hjälp i trädgården? Om du bor i Falkenberg och behöver hjälp med att klippa gräset eller annat trädgårdsarbete kan du kontakta oss på Veteranpoolen. Våra veteraner har många års erfarenhet av trädgårdsarbete och brinner för sitt arbete. De gör gärna allt du inte hinner eller orkar med själv. Oavsett om du bara behöver kratta löv då och då eller regelbundet klippa gräsmattan så kan vi hjälpa till. Många av våra tjänster kan du göra RUT-avdrag för och vi arbetar i hela Falkenberg. Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Några exempel på de tjänster vi erbjuder:

  • Vi klipper buskar och gräs
  • Vi krattar och kör bort höstlöven
  • Vi rensar ogräs i dina rabatter och planteringar
  • Vi hjälper dig med vår- och höststädningen
  • Vi krattar dina grusgångar

Om du har någon annan form av trädgårdsarbete du vill ha utfört, kontakta oss gärna för att få mer information.

 

Så här gör du för att anlita oss för gräsklippning i Falkenberg

Kontakta vårt lokalkontor, antingen genom enkäten för intresseanmälan eller genom att ringa kontoret direkt. När du hör av dig, ge oss gärna så mycket information om uppdraget som möjligt. Det hjälper oss att matcha dig med rätt resurs. Vi behöver bland annat veta storleken på gräsmattan som ska klippas, hur många rabatter som behöver rensas samt annat som kan påverka arbetet. Gör gärna en inventering av de trädgårdsredskap du äger innan du kontaktar oss, så att veteranen vet vilka verktyg de eventuellt behöver ta med sig.

Du når oss på kontoret mellan 09:00 och 17:00 varje vardag. Kontaktar du oss under andra tider finns en telefonsvarare du kan tala in ett meddelande på. Vi hör sedan av oss till dig.

När du anlitar en av våra veteraner får du hjälp av en engagerad och motiverad person. Våra veteraner är nämligen pensionärer som valt att fortsätta arbeta. De arbetar på sina egna villkor och gör det för att det är roligt – inte för att de måste. Det betyder mycket för dem att deras kompetens och erfarenhet fortfarande efterfrågas och uppskattas.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falkenberg
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN