Trädbeskärning i Falkenberg

Är du i behov av hjälp i din trädgård? Då har du hittat rätt – vi erbjuder trädbeskärning på tomten utförd av våra trädgårdskunniga veteraner. Lämna det åt proffsen och låt dina träd växa vackert och ge frukt av prima kvalitet! Läs mer om våra tjänster inom trädgårdsskötsel.

Hur beskär vi träden?

Våra veteraner har lång erfarenhet av olika typer av trädgårdsarbete, däribland trädbeskärning i Falkenberg. På Veteranpoolen har vi valt att använda oss av den så kallade JAS-metoden som passar utmärkt för Falkenbergs klimat då det innebär att träden beskärs i slutet av sommaren och i vissa fall i början av hösten. Det medför att träden blir beskurna precis innan de somnar in lagom till vintern, vilket är bättre för träden eftersom de blir tåligare. Våra veteraner kan se hur träden mår rent allmänt och upptäcka eventuell ohyra som behöver behandlas.

Du kan använda RUT-avdraget för trädbeskärning

RUT-avdraget innebär att man som kund kan göra avdrag på köpta tjänster inom områden som underhåll, rengöring och tvätt. Även trädbeskärning ingår från och med augusti 2016. Du kan därför få RUT-avdrag när vi beskär dina träd. Kom ihåg att informera oss på Veteranpoolen redan vid bokningsmomentet att du önskar RUT-avdrag, så får du det förberett. Utöver att beskära dina träd kan våra veteraner även hjälpa till att föra bort avfallet från träden, men just denna del ingår tyvärr inte i RUT-avdraget, till skillnad från beskärningsmomentet.

Hur bokar man trädbeskärning i Falkenberg via Veteranpoolen?

Att boka trädbeskärning i Falkenberg är enkelt. Använd formuläret på hemsidan för att sedan bli kontaktad, eller ring in till Veteranpoolens kontor i Falkenberg. Beskriv ditt ärende för oss i den mån du kan så ska vi erbjuda dig ett alternativ som passar bra. Det kan exempelvis innebära en mer detaljerad information gällande vilken typ av träd det rör sig om eller hur stor tomten är. Vi tar då fram en lämplig veteran till jobbet som sedan presenterar sig för dig och därefter bestämmer ni närmare detaljer kring jobbet.

Skulle du inte ha några egna verktyg hemma ska du meddela detta i god tid så att veteranen kan ta med de verktyg som behövs för att beskära träden.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Falkenberg
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN